spital_95ae6.JPG

Chinezii oferă în aceste zile adevărate lecții de mobilizare. Au reușit ca în numai două zile să amenajeze în Huanggang, oraș de lângă Wuhan, primul spital spital destinat special persoanelor infectate cu coronavirus. 

Spitalul special pentru pacienţii cu coronavirus nu a fost construit de la zero, cum este cel aflat în lucru la Wuhan, ci a fost reamenajată o clădire deja existentă, dotată acum cu tot echipamentul necesar desfășurării actului medical.
Muncitorii şi voluntarii au lucrat continuu timp de două zile, iar acum au fost transferaţi aici primii pacienţi, potrivit DailyMail.

Aceeași sursă informează că firme de construcţii, de utilităţi şi unităţi paramilitare au lucrat cot la cot pentru ca noul spital să fie gata cât mai rapid.

Autorităţile chineze lucrează la alte trei spitale în aceste zile, dintre care două sunt în Wuhan şi unul în Zhengzhou.

Foto: captură video DailyMail

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

spital_98890.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg