Horoscopul de astăzi, 26 februarie 2020

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_a96f2.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_a96f2.jpg

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un capitol, ca să deschidem un altul, să ne relansăm pe scara socială. Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă să nu cheltuim prea mulţi bani.

PEŞTI

Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau poate ca să vă angajaţi undeva. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi bani, vi se acorda un titlu, o funcţie, o să beneficiaţi de nişte avantaje şi o să fie o consolidare de statut.

BERBEC

Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeţi pentru că va şi doriţi o familie şi poate sunteţi nerăbdători. Apar noutăţi, e cineva care va invita într-o plimbare la sfârşit de săptămână, într-o minivacanţă şi se poate să primiţi şi o ofertă de afaceri.

TAUR

Vi se dă ok-ul pentru o activitate din particular şi o să aveţi cu ce să vă ocupaţi timpul liber şi să luaţi eventual şi bani. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să ştiţi pe ce sume puteţi conta dacă vreţi să faceţi ceva cu casa, ori cu maşina.

GEMENI

Se poate să recuperaţi o relaţie care poate duce la căsătorie dacă o să vă armonizaţi, aşa cum fuseserăţi la început. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte compensaţii, şi-o să puteţi continua nişte colaborări ca să aveţi bani de cheltuială şi-n continuare.

RAC

Poate vă faceţi programare la medic, faceţi măcar un control preventiv, ca să staţi liniştiţi, sau poate chiar trebuie. Decizia pe care-o veţi lua va aduce stabilitate în familie, o să vă facă să trăiţi mai bine şi fericiţi, să vă bucuraţi c-o s-aveţi copii.

LEU

Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună, sau poate nici nu e nevoie ca şi voi vreţi. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile cât de curând, o să intraţi în nişte combinaţii parteneriale care să vă întreţină elanul creativ.

FECIOARĂ

O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi relaţia o să decurgă frumos. Poate mai semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept, sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, sau în minus, dar să fie în avantajul vostru.

BALANŢĂ

Se pare c-o să ieşiţi mai des pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vi se potrivească – să fie ceva creativ. O să relaţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva în particular şi să fie un câştig de imagine, să vă relansaţi pe scenă socială.

SCORPION

Relaţia cu partenerul de cuplu ar putea decurge şi mai bine dacă aţi fi şi voi mai destinşi. Poate faceţi o alegere înţeleaptă şi munciţi cu toată implicarea la ceva care să v-aducă bani şi renunţaţi la o activitate de care nu sunteţi mulţumiţi.

SĂGETĂTOR

Poate v-aţi gândit la o destinaţie de week-end şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care vrea la munte. O să puteţi semna un act de proprietate, poate-l şi legalizaţi la un notar, se poate să treceţi şi pe la banca dacă nu se pot rezolva online unele demersuri.

CAPRICORN

O să faceţi echipă solidă cu partenerul de cuplu şi pare să fie an bun de căsătorie – o să simţiţi dacă Da, sau Nu. O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, pentru că sunt nişte lucruri de pus la punct şi o să fie foc continuu până le puneţi pe toate în ordine.

VĂRSĂTOR

Poate e cineva peste mări şi țări care vă invită să vă mutaţi acolo cu arme şi bagaje şi să vă căsătoriţi – vedeţi ce şi cum. Poate vi se măreşte salariul, sau vine împrumutul de la bancă şi scăpaţi de tot stresul legat de bani c-o să vă puteţi mişca, mai ales în week-end.

Sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău