Horoscopul de astăzi, 19 februarie 2020

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_13a62.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_13a62.jpg

O zi cu rezolvări. O să îndreptăm lucrurile pe care nu le-am făcut după standardele pe care ni le-am impus şi o să avem de câştigat, chiar dacă asta presupune un efort suplimentar. Vibraţia zilei este 1 şi o să începem proiecte noi.

PEŞTI

Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o s-aveţi de buzunar, să călătoriţi, să vă distraţi. Apar proiecte noi la orizont şi o s-aveţi de unde s-alegeţi că paleta pare să fie mai largă şi o să vă sporiţi veniturile, rezolvaţi frumos latura financiară.

BERBEC

E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv şi să amânaţi restul treburilor ca să vă duceţi că v-ar prinde bine. O să puteţi repara o relaţie sentimentală şi să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de traiul în doi şi să vă gândiţi la o familie, dacă vă doriţi şi copii.

TAUR

Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să mai şi reparaţi câte ceva ca să fie totul perfect, curat, frumos. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la punerea în operă a unui proiect care v-ar aduce bani, faimă şi v-ar plasa mai sus, în carieră.

GEMENI

O să vă relansaţi pe scenă socială, vă faceţi un bun renume, dacă n-aţi reuşit pân-acum şi o să menţineţi ștacheta sus. Puteţi negocia un contract şi să decurgă totul aşa cum trebuie, să aveţi profit, şi să vă puteţi cumpăra o casă, ori să faceţi ceva cu maşina – s-o reparaţi, s-o schimbaţi.

RAC

O s-ajungeţi la o înțelegere cu partenerul de cuplu, poate vă regrupaţi dacă aţi fost pe punctul să vă separaţi. Vă pot intra bani şi să eliminaţi restanțele, să puteţi lua ce au nevoie ai voştri, să puneţi şi ceva deoparte pentru sărbători, concedii şi aşa mai departe.

LEU

E posibil să apara o nouă iubire şi să vă acordaţi şansa de a fi într-o relaţie de cuplu care să vă facă ordine în viaţă. Voi păreţi prinşi cu multe treburi şi o să daţi zor să vă puteţi primi banii, c-aveţi de onorat facturi, rate la termen.

FECIOARĂ

O ieşire în lume diseară, la un ceai, o cafea, v-ar pune în contact cu ce se mai întâmplă în societate şi o să vă repoziţionaţi şi voi. Se conturează o ofertă de lucru, poate s-a ivit un post mai bine plătit şi v-ar conveni, totul e să va-ncumetati să faceţi pasul, că tot ce e nou sperie.

BALANŢA

Vouă, sentimental ar avea de unde să vă meargă mai bine şi să vă şi căsătoriţi – că tot sunteţi casa mariajului. Poate va bate gândul să vă mutaţi altundeva, sau să vă duceţi la alt serviciu, să aduceţi ceva nou în viaţa voastră – poate pentru că sunteţi într-o nouă relaţie.

SCORPION

Se poate să deveniţi mai creativi şi să vă asiguraţi un venit suplimentar dac-o să şi valorificaţi obiectele respective. Se poate să v-alegeţi cu un premiu, o recompensă, cu sau fără bani, dar cu aprecieri din partea unor oameni care se-arata mulţumiţi de felul în care aţi muncit.

SĂGETĂTOR

Sunt nişte evenimente prin oraş şi o să ajungeţi şi voi la câteva, să mai vorbiţi cu lumea, să vă faceţi relaţii noi şi-aveţi şi câte ceva de spus. O să vă gândiţi de două ori înainte să semnaţi un contract, ca să n-aveţi surprize la final, să vă asiguraţi că angajatorii sunt buni platnici.

CAPRICORN

E momentul să vă luaţi o casă, poate o să vă şi căsătoriţi dacă relaţia s-a copt, c-aveţi nevoie de stabilitate. Voi sunteţi în plin proces de reinventare şi o să scoateţi la iveală talente nebănuite, pentru că jupiter vă forţează mâna să vă depăşiţi pe voi înşivă.

VĂRSĂTOR

O să vă faceţi timp pentru diverse activităţi de grup să vă dezmorţiţi, să aveţi acel vibe de zile mari. O să faceţi monetarul să vedeţi cum staţi că poate e nevoie de un credit ca să cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, pentru copii, în mod special.

Sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău