Horoscopul de astăzi, 9 decembrie 2019

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_7876f.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_7876f.jpg

O să ne confruntăm cu situaţiile de care ne-am ferit şi tocmai pentru că nu le mai putem evita o să le dăm de capăt în sfârşit! Vibraţia zilei este 9 şi o să ştim ce e cel mai bine pentru noi să facem.

SĂGETĂTOR

O să vă îngrijiți şi de sănătatea voastră şi de-a celor din familie, luaţi şi tratamentele prescrise ca să fiţi cu toţii în formă maximă. O să daţi zor să le veniţi de hac unor probleme de serviciu şi să luaţi şi banii care vin pe mai multe filiere, şi-o să-i recuperaţi până de Crăciun pe toţi.

CAPRICORN

Aţi putea obţine şi ultimele semnături ca să încheiaţi anul cum se cuvine, să vă puteţi lua şi banii, s-aveţi de cheltuială. Veşti bune, poate luaţi şi bani, e o perioadă de prosperitate pentru voi şi o să folosiţi toate resursele interioare ca să daţi drumul proiectelor noi.

VĂRSĂTOR

O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar face că lucrurile să meargă şi mai bine între voi, pentru că sentimentele sunt reciproce. Scoateţi din banii de la rezerve ca să vă cumpăraţi câte ceva nou pentru casă şi să aveţi pentru cadouri şi plimbări, să simţiţi din plin că vin sărbătorile.

PEŞTI

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care o avea ceva important să vă spună şi se poate să luaţi şi o decizie. Poate vă pregătiţi de plecare şi o să căutaţi bilete de tren, avion, faceţi rezervări şi o să luaţi şi ce vă trebuie pentru drum ca să fiţi cu toate la zi.

BERBEC

Faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii pentru două, trei zile de relax la munte, în străinătate  sau mai pe lângă casă, la prieteni. O surpriză plăcută din partea fiinţei iubite şi aflaţi unde şi cu cine o să petreceţi sărbătorile sau care e destinaţia, la cine o să vă duceţi în vacanţă.

TAUR

O să faceţi demersurile necesare ca să vă luaţi toţi banii pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi până la anul nou să-i încasaţi pe toţi. Vă ocupaţi de casă, de familie, vă asiguraţi că au tot ce le trebuie ai voştri şi o să va-ngrijiti şi de voi, mai faceţi un consult medical să nu vă treziţi cu vreo problemă de sănătate.

GEMENI

E posibil să vă hotărâţi într-o clipă să oficializaţi relaţia sentimentală şi se poate întâmpla acest lucru de anul nou. Aţi putea legaliza, în sfârşit, un act şi să intraţi în posesia unor bunuri, sau bani, poate-ncepeti lucrurl altundeva din ianuarie, măcar o colaborare poate fi.

RAC

O să aveţi de luat mai mulţi bani, poate pentru că vi se plătesc şi acei bani pe care i-aţi aşteptat cu lunile şi nu mai veneau – acum, vin. Se reglează situaţia financiară şi cea care ţine de sfera partenerială, o să amânaţi nişte contracte care să vă dea siguranţă, stabilitate.

LEU

Orice problemă de ordin sentimental se rezolvă, dar e bine să lăsaţi orgoliile şi să fiţi sinceri cu ce simţiţi faţă de celălalt. O să vă străduiţi să terminaţi cât mai repede nişte lucrări din locuinţa, să fie curăţenie – luna, să vă tihnească şi vouă sărbătorile.

FECIOARĂ

Vă faceţi curaj să cereţi un concediu sau restul de bani, prima de Crăciun, ceva de care-aveţi mare nevoie. Aveţi multe treburi de rezolvat contracronometru şi o să fie alergătura, dar cu folos, şi o să vă puneţi toate lucrurile în ordine, c-aşa v-aţi obişnuit şi nu faceţi niciun rabat.

BALANŢA

Poate s-a mai tocit un pic diplomaţia faţă de partenerii de afaceri, dar sunteţi grăbiţi să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi-o să vă reveniţi treptat, aşa. Se observă cheltuieli, poate pentru că vreţi să faceţi ceva deosebit faţă de ceilalţi ani de Crăciun, sau de revelion şi o să cheltuiţi cât e nevoie, fără mari restricţii.

SCORPION

O să daţi dovadă de curaj şi o să intraţi într-o combinaţie partenerială care să v-aducă bani şi recunoaştere publică. Apar urgențe la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să fie un consum nervos mai ales că va trebui să luaţi şi decizii, iar cei care depind de voi se lasa cu totul în seama voastră.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău