Horoscopul de astăzi, 2 decembrie 2019

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_1cd9f.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_1cd9f.jpg

O să ne luptăm pentru fiecare milimetru care ne aparţine şi să ne şi economisim în acelaşi timp, să obţinem maximum cu minimum de efort. Vibraţia zilei este 2 şi o să lăsăm orgoliul la o parte, o să cerem ajutorul dacă avem cui.

Săgetător

E posibil să câştigaţi mai mulţi bani şi o să vă sporiţi veniturile prin intermediul unor colaborări, cu care o să fiţi ofertaţi, o să vedeţi. Apar provocări incitante la orizont şi o să aveţi curajul să vă aventuraţi, că ştiţi că puteţi duce orice s-ar întâmpla, pe voi nimic nu vă sperie.

Capricorn

Poate o să aveţi şi o discuţie de principiu, măcar, cu cineva care vrea să acceptaţi un proiect la începutul anului, dac-o să fiţi de acord. E posibil să vi se plătească nişte ore suplimentare, ceva pentru care aţi muncit pentru c-a fost nevoie, şi o să aveţi de cheltuială de sărbători.

Vărsător

O să reluaţi un demers ca să obţineţi şi semnătura finală, şi neapărat banii de care aveţi atâta nevoie. Aflaţi nişte veşti care să schimbe ordinea priorităţilor pentru că se precipită nişte lucruri şi trebuie să acoperiţi alte obligaţii, să rezolvaţi totul din mers.

Peşti

Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi lucrat în decursul acestui an şi să fie încurajator pentru ce urmează să faceţi de acum încolo. V-aţi putea duce într-o deplasare ca să rezolvaţi chestiuni de serviciu şi să fie şi un beneficiu personal, să vă relaxaţi, să vă bucuraţi de peisaje.

Berbec

Vă invita cineva într-o vacanţă de sărbători şi o să vă organizaţi în aşa fel timpul şi banii încât să vă puteţi duce. O să-ntruniți condiţiile pentru un credit ca să vă cumpăraţi casă, maşina, să vă plătiţi taxele şcolare sau să aveţi pentru o nuntă, un botez.

Taur

Cineva din trecutul sentimental îşi încearcă şansele de a continua relaţia, că nu poate trăi fără voi, şi poate nici voi nu puteţi. Întrevedere cu nişte parteneri de afaceri care au gânduri mari cu voi, să puneţi umărul la un proiect care promite bani serioşi, c-o să fie de anvergură, şi vă gândiţi până la sfaristul anului.

Gemeni

Se poate să aflaţi unde-o să vă petreceţi Crăciunul, Anul Nou, – şi în compania cui -, şi o să vă placă. O să relaţionaţi cu diverse persoane care au interes la voi, dar şi voi o să aveţi de câştigat ceva. Va fi un schimb care-o să vă prindă bine în anumite direcţii.

Rac

Se-ndulcesc relaţiile cu anturajul, o să vă vedeţi mai des pe la mondenităţi sau la cumpărături, c-aveţi multe de împărtăşit. Apare cineva care poate da un alt sens vieţii voastre şi să vă construiţi o casă, posibil şi în altă localitate, şi să aveţi copii.

Leu

Omul în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi apare din senin şi o să construiţi o frumoasă relaţie de cuplu. O să mai căutaţi nişte lucruri pentru casa, v-au rămas nişte treburi neterminate, înlocuiţi diverse piese şi-o să arate totul curat, frumos, funcţional.

Fecioară

O să vă atragă cineva care e plin de calităţi, iar defectele n-o să le depistaţi din prima, o să mai dureze, dar nu o să mai conteze. Încheiaţi nişte situaţii şi primiţi note, calificative şi o să vă treziţi şi cu o distincţie, un premiu, şi o să înţelegeţi că asta este drumul pe care o să mergeţi, şi-o să fie bine.

Balanţa

Se observa un câştig bănesc, poate e un salariu în plus, o primă, o compensaţie care să vă aducă un beneficiu… emoţional. Aveţi ceva de spus, de arătat în public şi auditoriul o să vă susţină ideile şi o să vă puteţi duce la bun sfârşit demersurile care or să vă propulseze în carieră.

Scorpion

Primiţi o invitaţie la plimbare, în excursie şi o să vă încărcaţi frumos bateriile. Aveţi energie, idei, oameni care să vă sponsorizeze un proiect şi să fie un câştig de imagine, să vă faceţi remarcaţi şi în alt domeniu şi să vă bucuraţi de prestigiu.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău