Reacția de excepție a Clubului Master, locul unde a lucrat angajata pe pile de la Apele Române

0

Scandalul angajarilor unor incompetenți în sistemul public este abia la început, după reportajul Recorder.ro. Premierul și-a trimis Corpul de Control, DNA-ul a cerut deja o serie de documente, iar presa distribuie masiv cu speranța că ceea ce s-a întâmplat în Moldova, la Apele Române, se va propaga în toată țara.

Citiți AICI știrea despre reportajul viralizat al celor de la Recorder.ro.

Conform dezvăluirilor din reportaj, angajata ajunsă în dispecerat nu avea nicio competență profesională în domeniu. A se remarca faptul că un astfel de post este foarte important, de un asemenea angajat depinzând viețile oamenilor în cazuri extreme (viituri, inundații etc.).

Susținea că este absolventă a unei Facultăți de Chimie, dar avea să dea o declarație halucinantă: ”Chiar dacă am făcut Facultatea de Chimie, nu am făcut…nu m-am axat pe elemente chimice.” Corect… pe ce s-ar fi putut axa însă la o facultate de chimie, dacă nu pe elemente chimice? Experiența profesională a recomandat personajul pentru aplicarea unghiilor cu gel.

Ceva mai târziu avea să ajungă într-un club, pe care l-a și trecut în c.v., Clubul Master.

În plin scandal, dovedind că au umor și că știu ce este acela marketing de oportunitate, foștii ei colegi de la clubul Master au postat o imagine sugestivă, însoțită de următorul text:

”Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling. #DoarZicem #FunExperience”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău