390647ee-8c8c-491b-97e3-aa6d55c96ee8.jpg

Un caz semnalat de un cititor al observatorulph.ro este adus în atenția polițiștilor prahoveni. Scenele s-au petrecut pe drumul care leagă localitatea Buda de Centura de Vest a Ploieștiului.

Doi indivizi cu un model mai vechi de AUDI A4 break, de culoare bleumarin, au oprit pe marginea drumului, cu autoturismul pus pe avarii. 

În timp ce unul stătea în mașină, celălalt făcea semn șoferilor, sugerând că ar fi rămas în pană de carburant. Cel care a făcut sesizarea a oprit inițial să vadă despre ce este vorba. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fiind la curent cu cei care operează prin această metodă, a scos imediat telefonul și a spus că va suna la poliție. Individul care inițial spunea că a rămas în pană de motorină a urcat rapid în mașină și a demarat, nu înainte de a-l înjura pe cel care a și reușit să filmeze. 

Pentru că temerile omului au fost confirmate și brusc mașina avea carburant, acesta ține să sesizeze, prin intermediul observatorulph.ro, atât poliția cât și potențialele victime ale țeparilor.

Din descrierea martorului, mașina are numere de Bulgaria, iar unul din cei doi indivizi bruneți are aproximativ 40-45 de ani, 1,75 m, și 120 de kilograme. Dacă îi reperați în trafic, în circumstanțe similare, apelați imediat 112.

Revenim cu detalii!

ATENȚIE! Video cu limbaj obscen!