390647ee-8c8c-491b-97e3-aa6d55c96ee8.jpg

Un caz semnalat de un cititor al observatorulph.ro este adus în atenția polițiștilor prahoveni. Scenele s-au petrecut pe drumul care leagă localitatea Buda de Centura de Vest a Ploieștiului.

Doi indivizi cu un model mai vechi de AUDI A4 break, de culoare bleumarin, au oprit pe marginea drumului, cu autoturismul pus pe avarii. 

În timp ce unul stătea în mașină, celălalt făcea semn șoferilor, sugerând că ar fi rămas în pană de carburant. Cel care a făcut sesizarea a oprit inițial să vadă despre ce este vorba. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fiind la curent cu cei care operează prin această metodă, a scos imediat telefonul și a spus că va suna la poliție. Individul care inițial spunea că a rămas în pană de motorină a urcat rapid în mașină și a demarat, nu înainte de a-l înjura pe cel care a și reușit să filmeze. 

Pentru că temerile omului au fost confirmate și brusc mașina avea carburant, acesta ține să sesizeze, prin intermediul observatorulph.ro, atât poliția cât și potențialele victime ale țeparilor.

Din descrierea martorului, mașina are numere de Bulgaria, iar unul din cei doi indivizi bruneți are aproximativ 40-45 de ani, 1,75 m, și 120 de kilograme. Dacă îi reperați în trafic, în circumstanțe similare, apelați imediat 112.

Revenim cu detalii!

ATENȚIE! Video cu limbaj obscen!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.