batut-de-cinci.jpg

Un tânăr în vârstă de 31 de din localitatea Dumbrava a fost bătut crunt sâmbătă seară de cinci indivizi după ce a câștigat la jocuri mecanice.

În jurul orei 22.30 victima ar fi mers la magazinul sătesc pentru a-și cumpăra un pachet de țigări, unde a întâlnit cinci tineri care se jucau la aparate și care, potrivit cumnatului victimei, pierduseră sume consistente de bani. Bărbatul de 31 de ani s-a hotărât să joace și el suma de 5 lei, iar spre norocul a câștigat, fapt ce i-a înfuriat la culme pe ceilalți la cinci amatori de jocuri de noroc. 

La scurt timp victima ar fi plecat spre casă, însă a fost urmărit de cele cinci persoane. Tânărul a fost prins din urmă în dreptul locuinței și luat la bătaie. Chiar dacă într-un final victima a reușit reușit să intre în casă agresorii au intrat după el și au continuat să-l bată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a fost anunțată, iar tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital unde medicii i-au cusut rănile. Luni, familia tânărului bătut s-a prezentat împreună cu acesta la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat care să-i ateste urmele agresiunii. 

Partea interesantă abia acum începe însă. Cumnatul victimei susține că un agent de Poliție de la postul din Dumbrava care a fost solicitat sâmbătă seara la eveniment încearcă să facă victima să nu depună plângere împotriva agresorilor. Acesta susține că polițistul i-a sugerat să se împace cu bătăușii pe motiv că aceștia au bani și influență și orice demers îndreptat împotriva lor i-ar crea probleme și mai mari.

Potrivit IPJ Prahova, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.