batut-de-cinci.jpg

Un tânăr în vârstă de 31 de din localitatea Dumbrava a fost bătut crunt sâmbătă seară de cinci indivizi după ce a câștigat la jocuri mecanice.

În jurul orei 22.30 victima ar fi mers la magazinul sătesc pentru a-și cumpăra un pachet de țigări, unde a întâlnit cinci tineri care se jucau la aparate și care, potrivit cumnatului victimei, pierduseră sume consistente de bani. Bărbatul de 31 de ani s-a hotărât să joace și el suma de 5 lei, iar spre norocul a câștigat, fapt ce i-a înfuriat la culme pe ceilalți la cinci amatori de jocuri de noroc. 

La scurt timp victima ar fi plecat spre casă, însă a fost urmărit de cele cinci persoane. Tânărul a fost prins din urmă în dreptul locuinței și luat la bătaie. Chiar dacă într-un final victima a reușit reușit să intre în casă agresorii au intrat după el și au continuat să-l bată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a fost anunțată, iar tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital unde medicii i-au cusut rănile. Luni, familia tânărului bătut s-a prezentat împreună cu acesta la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat care să-i ateste urmele agresiunii. 

Partea interesantă abia acum începe însă. Cumnatul victimei susține că un agent de Poliție de la postul din Dumbrava care a fost solicitat sâmbătă seara la eveniment încearcă să facă victima să nu depună plângere împotriva agresorilor. Acesta susține că polițistul i-a sugerat să se împace cu bătăușii pe motiv că aceștia au bani și influență și orice demers îndreptat împotriva lor i-ar crea probleme și mai mari.

Potrivit IPJ Prahova, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe.


Viața Prahovei
  • Luni, 11 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Încep lucrările la Crucea Caraiman

Crucea Eroilor Neamului, cunoscută sub numele de Crucea Caraiman, va fi reabilitată. După ce anul trecut a fost semnat contractul de finanțare, valoarea investiției fiind de 13,75 milioane de lei...