concert-ploiesti-primaria-licitatie.jpg

Evenimentul va avea loc în perioada 19 - 21 mai, cu participarea inclusiv a instituțiilor de cultură din municipiul Ploiești.

Primăria Ploiești a anunțat organizarea unei licitații pentru desemnarea firmei care se va ocupa de tradiționalul concert pe durata celor trei zile de eveniment (19 - 21 mai).

Astfel, Primăria Ploiești va achiziționa servicii artistice pentru evenimentul Zilele Orașului Ploiești. Valoarea estimativă a contractului este de 143.400 lei, fără TVA, din care 32.400 lei (fără TVA) pentru închirierea scenei și a instalațiilor de sunet, lumini, video, conform caietului de sarcini, iar 111.000 lei (fără TVA) pentru achiziția serviciilor prestate de artiști.

Sursa de finanțare este bugetul local al municipiului Ploiești. Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate în catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) până la data de 28.04.2017. După această dată vor fi analizate ofertele postate în SEAP.

Evenimentul se va desfășura în parcarea situată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ Ploiești.

Conform caietului de sarcini, municipalitatea își dorește ca sâmbătă, pe 20 mai, pe scenă să susțină concerte trei sau patru artiști, pe lista preferințelor fiind Smiley, Andra, Connect-R, Andreea Bălan, Nicoleta Nucă, Sore, CRBL, Adda, Randi, Feli, Marius Nedelcu, Lora, Corina, Bere Gratis, Mandinga. Valoarea estimativă a achiziției pentru artiști este de 111.000 lei, fără TVA.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...