zaharia fost primar plopeni

În această dimineață, mascații au descins la mai multe adrese din Plopeni, Băicoi și Păulești pentru percheziții la suspecți de furturi din locuințe. Printre cei vizați de acțiunea polițiștilor și procurorilor s-ar afla și fostul primar al orașului Plopeni în perioada 2000-2008, Octavian Zaharia, susțin surse judiciare.

 

UPDATE Fostul primar din Plopeni, audiat de polițiști. VIDEO

Acesta ar avea calitatea de complice al hoților care au spart mai multe vile din cartierul ploieștean Albert, dar și din Păulești și Plopeni. Membrii rețelei acționau la pont, fiind vizate case de vacanță sau reședințe nelocuite permanent. 

 

Suspecții au furat mai multe bunuri, cum ar fi televizoare, aparatură electrocasnică, unelte electrice, centrale termice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Astfel, în perioada 11-15 iunie au spart mai multe vile din Albert, între 16 și 20 iulie și 2-3 august au acționat în Păulești, iar ultima spargere au dat-o în noaptea dintre 22 și 23 august, la Plopeni. 

Cinci persoane, printre care și fostul primar al Plopeniului, vor fi aduse la audieri.

 

 

Mai multe articole
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Consilierul primarului Robu a găsit vinovatul pentru prăbuşirea porţii de la intrare în Timişoara care a omorât un om -VIDEO

  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50% din bugetul de investiții al orașului Plopeni, cu destinația de co-finanțare a lucrărilor cu fonduri de la UE

  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Finanțare europeană pentru prevenirea corupției la nivelul Primăriei Ploiești