catalin nita consilier judetean psd

Azi noapte, în mai multe localități din Prahova,  au fost distribuite materiale negative anti-PNL. Deputatul PNL susține că printre cei surprinși împărțind fluturași otrăviți la Ploiești se numără chiar consilierul județean PSD, Cătălin Niță (foto).

 

Deputatul PNL, Nae Alexandri, a declarat pentru observatorulph.ro că l-a prins în flagrant împărțind materiale ilegale de propagandă electorală pe consilierul județean PSD, Cătăli  Niță. 

"Azi noapte, în jurul orelor 23.45 am ajuns pe Republicii. În dreptul restaurantului Rossi Bos, pe partea cu blocurile și strada Elena Doamna. Am văzut doi indivizi care puneau pliante electorale pe parbrizele mașinilor care păreau a fi făcute de PNL. M-am mirat pentru că știam sigur că noi nu punem materiale electorale pe mașini. Totuși am sunat imediat să văd dacă noi distribuim ceva materiale. Am avut confirmarea că nu. Am luat un material, m-am uitat la el, și semănau izbitor cu machetele tot ilegal publicate pe durata campaniei pe publicația ph-online. I-am urmărit, am sunat la 112 și când au trecut strada Republicii și au pus materiale pe mașinile din dreptul străzii Ion Maiorescu. În momentul în care intrau pe gangul pe care se află situat cabinetul notarial Andreea Cosma, i-am abordat. Am așteptat venirea echipajului de poliție. În scurt timp au apărut polițiștii, care ne-a legitimat pe toți", a declarat deputatul liberal. 
Acesta susține că din grupul indivizilor respectivi, care distribuiau materiale electorale ilegale, făcea parte chiar consilierul PSD, Cătălin Niță! 

"Observând că Niță are o umflătură suspectă în zona abdomenului, polițistul a descoperit sub cureaua consilierului jude'ean PSD un teanc de pliante, care au fost confiscate. Descoperind materialele, polițistul l-a invitat la secția 1 pe Niță și pe însoțitorul său. Ulterior și eu am fost invitat la secție pentru a da declarații", a spus deputatul.

Contactat de observatorulph.ro, Cătălin Niță a respins acuzațiile liberalului. "Aseară, în timp ce stăteam de vorbă cu un prieten, în zona Republicii, am fost înconjurat de mai mulți indivizi, printre care și deputatul PNL, Nicolae Alexandri. Am fost imobilizați, mi s-a luat telefonul și timp de un sfert de oră, până la sosirea unui echipaj de poliței, nu ne-am putut mișca. Pentru scurt timp la fața locului a fost prezent și senatorul Andrei Volosevici. Când a venit poliția și ne-a legitimat, au găsit asupra mea un teanc de materiale electorale cu Roberta Anastase care-l susține pe Adrian Dobre, care mi-au fost introduse la curea de unul dintre acei indivizi în timp ce am fost imobilizat. Am vorbit cu un avocat și mă gândesc serios să depun plângere împotriva deputatului Alexandri. Eu nu am împărțit niciun fel de materiale, dovadă fiind faptul că în mașina mea polițiștii nu au găsit nimic!"