Se complică povestea în cazul persoanelor decedate în urma consumului de alcool metilic. După ce inițial se știa despre faptul că doi bărbați, ambii din localitatea Palanca, au decedat, unul acasă și altul la serviciu, după ce au băut din această substanță periculoasă, se pare că numărul victimelor este cu mult mai mare, cel puțin șase.

 

În realitate, cei doi bărbați din Palanca erau angajați ai unei societăți private care asigura paza în stația CF Ghighiu.

Despre ei se spune că obișnuiau să fure alcool metilic din vagoanele trenurilor care opreau în stație, alcool pe care în parte îl consumau, iar pe restul îl vindeau cunoscuților.

 

Observatorulph.ro a scris, în premieră, despre acest aici: CAZ ŞOCANT ÎN PRAHOVA! DOI BĂRBAŢI AU MURIT DUPĂ CE AU BĂUT ALCOOL METILIC

Un al treilea bărbat, din Ciorani, a decedat recent la Spitalul Județean de Urgență Ploiești tot din cauza consumului de alcool metilic și există informația că alte trei persoane, din zona Moara Domnească, ar fi avut aceeași soartă.

Cel mai probabil, aceste ultime trei victime ar fi cumpărat alcoolul de la cei doi paznici.

IJP Prahova a confirmat că există două dosre penale de moarte suspectă.

Vom reveni