- Publicitate -

Burghelea lovește din nou: Vrea să-l dea afară pe Titel Arsene, părintele Arenei Ilie Oană

Data:

Distribuie articolul:

În cursul zilei de ieri, 20 iunie 2024, lui Constantin (Titel) Arsene, administratorul stadionului Ilie Oană, supranumit „părintele Arenei”, i s-a pus în vedere încetarea contractului de muncă de la CSM Ploiești, pe motiv că acesta a depășit vârsta de pensionare. Încetarea ar trebui să intre în vigoare începând cu 1 iulie 2024.

- Publicitate -

Contactat de Observatorul Prahovean, Titel Arsene a confirmat informația dar a declarat că încă nu a semnat încetarea contractului de muncă. „Mi s-a spus ieri despre această situația și ar urma ca, începând cu 1.07, să-mi închei activitatea”.

Având în vedere ordonanța de Guvern potrivit căreia trebuie diminuate cheltuielile la nivel de instituție cu 10%, aceasta înseamnă și reducerea personalului cu 10%.

Deocamdată, în conformitate cu cerință de a se diminua numărul personalului contractual cu 10%, există posibilitatea de a se întâmplă acest lucru (încetarea contractului de muncă – n.r.) datorită faptului că eu am vârsta de 67 ani și sunt în prelungirea de trei ani de după vârsta de 65 (vârsta legală de pensionare – n.r.)”, a declarat administratorul stadionului Ilie Oană.

- Publicitate -

La CSM Ploiești nu există criteriul de performanță

Titel Arsene este echivalent cu Arena Ilie Oană. El este cel căruia i se datorează administrarea bună a stadionului, lui i se datorează faptul că, deși fonduri nu sunt, gazonul este într-o stare bună, el este, pentru mulți, „părintele Arenei Ilie Oană”.

Dacă pe criteriu de vârstă, Titel Arsene ar trebui să elibereze postul, fiind deja pensionar, pensionar este și actualul director al CSM Ploiești, Dănuț Burghelea. Și, cu toate acestea, lui nu și-a propus încetarea contractului de muncă.

Citește și: Interviu cu Titel Arsene, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Petrolului Ploiești: „Trebuia să fiu acolo, trebuia să fiu suporter, trebuia să fiu alături de Petrolul”

În plus față de asta, la CSM Ploiești există posturi vacante care ar trebui scoase din schemă, există oameni fără performanțe sau rezultate, care ar putea fi scoși din schemă pentru a îndeplini cerințele legale și, cu toate acestea, Titel Arsene este cel vizat.

- Publicitate -

Eu înțeleg situația creată. Este greu să dai afară alți oameni care mai au ani până la vârsta de pensionare, chiar daca mulți dintre ei nu au rezultate. Se pare că primul criteriu este cel de vârstă…”, a mai declarat Titel Arsene pentru Observatorul Prahovean.

Titel Arsene, un personaj emblematic al Ploieștiului, omul căruia i se datorează „supraviețuirea”, la propriu, a stadionului Ilie Oană, este în pericol să fie dat afară, în timp ce alți angajați ai CSM Ploiești, fără rezultate și angajați doar pe criterii politice, țin cu dinții de scaunele lor.

Citește și: De ce trebuie schimbate cu totul gazonul și nocturna de pe Ilie Oană. Titel Arsene: „Gazonul are termen de garanție 4 ani, noi îl avem de 12”

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -