Ștefania Dinescu, studentă la UNArte: “Nu contează fericirea de pe Instagram. Trebuie să ne asumăm faptul că avem și zile mai proaste”

0
stefania dinescu, podcast, interviu, despresie, anxietate, sfaturi pe internet, Instagram

Are 20 de ani, s-a născut în Ploiești și este anul 3 la UNArte București. În timpul liber îi place să vorbească cu tinerii pe Instagram și să le dea sfaturi despre viață. În cadrul podcastului Generația lui John, tânăra a făcut un anunț public referitor la proiectul ei de suflet.

Ștefania Dinescu nu și-a dorit să devină populară pe internet și nici să aibă Tik Tok-uri cu milioane de vizualizări. Întâmplarea a făcut ca aceasta să atragă atenția publicul tânăr și să vorbească cu aceasta despre problemele emoționale specifice vârstei.

Citește și: Faceți cunoștință cu Cristina Cristache: livrează emoție colorată în flori albastre și face fapte bune în comunitate [VIDEO]

În cadrul interviului invitata a vorbit deschis despre un episod de depresie din viața sa, dar și despre faptul că a avut nenumărate episoade de panică pe care, din ferice, în prezent le gestionează cu ușurință. Spune că nimănui nu ar trebui să îi fie teamă să recunoască atunci când nu îi e bine.

Strigă după ajutor, nu ascunde durerea!

Cea mai dificilă parte, spune Ștefania, este să recunoști când ceva nu e bine și să ceri ajutorul. În multe dintre cazuri, tinerii care îi scriu invitatei au nevoie de înțelegere și ideea mesajului că totul va fi bine.

Când nu știe ce să le spună, studenta la UNArte se sfătuiește cu mama ei și cu prietenii. Spune că îi pasă de comunitatea pe care a construit-o și a face un bine unei persoane îi aduce emoție pozitivă și fericire.

Cu ce probleme se confruntă tinerii din ziua de azi?

Nu există tânăr fără probleme. Ștefania spune că e important să ne înțelegem și să ne acceptăm pe noi, cu bune și cu rele.

Să nu ne luăm după cum ne dictează rețelele de socializare, ci să ne asumăm că putem avea și zile mai proaste.

Nu contează ce ne scriu haterii. Tot ce contează e să ne acordăm timp și spațiu pentru a ne înțelege pe noi înșine.

Între UNArte București și psihologie

Regretă faptul că nu a dat la facultatea de psihologie. Nu e timpul pierdut, însă are momente în care crede că sunt atât de multe probleme pe care le ascunde încât i-ar fi teamă de ceea ce ar descoperi dacă ar studia psihologia.

Ștefania Dinescu a făcut un anuț public în cadrul podcastului

Suspanul a fost mare, însă vestea a fost una bună, iar mesajul pe măsură. În exclusivitate, Ștefania a povestit despre pasiunea pe care o are pentru scris și despre intențiile pe care le are în legătură cu acest lucru. Pe Ștefania o poți urmări pe Instagram AICI.

Tinerii trebuie să știe faptul că Ștefania se pregătește pentru a-și lansa prima carte. Povestea Ștefaniei Dinescu se scrie chiar acum!

Deși este în lucru proiectul legat de publicarea cărții, Ștefania a dezvăluit o parte din cuprinsul cărții. Mai mult de-atât, în cadrul interviului, tânăra a citit un fragment din cartea ce ar putea să se intituleze “Te iert și te las să exiști”.

Interviului cu Ștefania Dinescu la podcast Generația lui John

Citește și: Ploieșteanca Ștefania Dinescu, studentă la UNARTE: “Adolescenții sunt plini de probleme: inimi frânte în dragoste, singurătate, abuzuri…” – VIDEO/FOTO

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău