Faceți cunoștință cu Cristina Cristache: livrează emoție colorată în flori albastre și face fapte bune în comunitate [VIDEO]

0
cristina cristache, podcast, generatia lui John, business cu flori, flori albastre, florist

Prezentă în cadrul podcastului Generația lui John, Cristina Cristache a vorbit despre societate, echilibru în familie și pasiunea pentru flori. În prezent livrează emoție colorată în albastru și asigură zâmbete tuturor celor care vor să își surprindă, într-un mod inedit, persoana iubită.

Și-a dorit să evite rutina și să accepte provocările vieții. Așadar, într-un moment de curaj absolut a renunțat la un job sigur și a răspuns afirmativ zonei antreprenoriale.

Citește și: Interviu cu Mihaela Brîndușa, profesor Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești: “Este nevoie de mentalitate deschisă şi de transparență”

În prezent, livrează emoție colorată în flori albastre și face fapte bune în comunitate.

“Când vrei să îți depășești limitele, faci tot posibilul să ieși din rutină.”

Societatea se concentrează prea mult pe ideea de a face bani

Cristina spune că, în multe dintre cazuri, societate se conecentrează mai mult pe ideea de a face bani și mai puțin pe a construi valori în jurul familiei. Mulți dintre prieteni ne sunt alături doar atunci când le putem oferi ceva și dispar atunci când rămânem fără resurse.

“Trăim într-o societate în care, dacă îți e bine, aleg să fiu lângă tine, dacă nu îți e bine, de ce să fiu lângă tine?”

“Cu ce mă ajută să-mi ofer eu energia ca să te ridic pe tine?”

Despre grija pe care e important sa ne-o acordăm, despre asta e vorba în viață. Nimic nu e permanent și totul are nevoie de un început și un sfârșit. Greșim atunci când oferim timpul nostru unor oameni care nu merită. Cristina spune că trebuie să ne acordăm timp pentru noi înșine și să prețuim ceea ce avem.

“Este jumătatea mea, este tatăl copilului și omul care îmi este alături de-o viață.”

Una dintre cele mai importante valori ale Cristinei Cristache este familia. Îi mulțumește soțului pentru tot ceea ce au reușit să construiască împreună și pentru copilul minunat care a venit ca o mărturie a iubirii lor.

Urmărește integral interviul cu antreprenoarea Cristina Cristache

Citește și: Interviu cu Denisa Moise, mămică și vloggeriță: “Nu avem nevoie de jocuri și jucării scumpe, ci de imaginație și implicare”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău