Unul dintre cele mai populare lanțuri de restaurante din Ploiești livrează la domiciliu prin Glovo, Food Panda, Tazz. Comandă masa de Crăciun la President și intri automat în tombola pentru un coș cu cadouri de lux

0

President, unul dintre cele mai populare lanțuri de restaurante din Ploiești, intră pe piața livrărilor la domiciliu din Ploiești și Prahova. Astfel, de luni, 29 noiembrie, Restaurant President va efectua livrările la domiciliu și prin aplicațiile FoodPanda, Glovo și Tazz, în prezent serviciul fiind asigurat de curierii proprii.

“Restaurant President începe livrările la domiciliu atât pentru clienții noștri fideli, cât și cei care caută mâncare de calitate. De luni până vineri, în intervalul orar 11.30 – 15.30, punem la dispoziție un meniu de prânz, realizat la standardele cu care sunt obișnuiți chiar și cei mai pretențioși dintre clienții noștri tradiționali.

Foarte important, puteți face și comenzi à la carte, produsele disponibile putând fi găsite în meniul aplicațiilor de livrări online”, anunță Antonio Buharu, managerul noului proiect al restaurantelor President.

Concurs de Crăciun

Odată cu lansarea serviciului de livrări la domiciliu, Restaurant President lansează și un concurs care se va încheia de Crăciun. Astfel, toți cei care lansează comenzi de minim 100 lei vor intra automat în tombola pentru un coș cu cadouri de lux.

Tombola va avea loc în fiecare vineri pentru săptămâna încheiată, cu excepția săptămânii de dinainte de Crăciun, când tombola va avea loc pe 23 decembrie.

Vor fi selectați 5 câștigători în fiecare săptămână, 20 în total, iar numele acestora vor fi afișate atât pe site-ul www.hotelrestaurantpresident.ro, cât și pe conturile de Facebook și Instagram.

Premiile vor putea fi ridicate personal de la restaurant President, str. Bobâlna nr. 88 din Ploiești, pe 23 și 24 decembrie.

Coșul de lux va conține vin spumant, Panettone, cafea, turtă dulce, macarons, trufe Belgotruff, bomboane, un pachet cu sarmale și mămăligă și un pachet cu salată boeuf.

Detalii pe www.hotelrestaurantpresident.ro sau pe pagina de Facebook.

(P)

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău