Inspectoratul Școlar Județean Prahova pe Google: De la ”M-am simțit aproape ca în Germania” până la ”Se fumează în spații închise”

1
Inspectoratul Școlar Județean Prahova, ISJ Prahova, recenzii, nota ISJ Prahova, profesori, telefon ISJ Prahova, program cu publicul, slider

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor cu privire la Inspectoratul Școlar Județean Prahova publicate pe Google.

Pe Google, Inspectoratul Școlar Județean Prahova primește multe cuvinte de laudă, mai ales în comentariile recente. Totuși, câteva dintre părerile utilizatorilor exprimate anii trecuți sunt negative și subliniază problemele care existau atunci în această instituție. La momentul scrierii acestui articol, instituția a primit un număr 76 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 4,0 din 5.

Părerea prahovenilor despre Inspectoratul Școlar Județean Prahova

Recenziile negative ale utilizatorilor vorbesc despre profesori care favorizează anumiți elevi, numărul de telefon al ISJ Prahova la care nu răspunde nimeni, reticența personalului cu privire la ideea de comunicare etc. Anumite recenzii vorbesc despre faptul că s-ar fuma în interiorul instituției. Vă prezentăm câteva dintre recenziile atât pozitive, cât și negative, apărute pe Google.

În urmă cu 6 luni, Laurențiu Vasile scria:

“Deci …. Impecabil. M-am simțit aproape ca în Germania. Programat la fix, am intrat la și 5 minute.”

Anghel Negru, acum 6 luni:

“Un loc unde îți poți rezolva problemele legate de instruire și educație.”

Acum un an de zile, Cerasela Preda spunea:

“Profesionalism, Competenta, Eficacitate, Amabilitate. Un ISJ de nota 10.”

Elena Popa scria acum 4 ani de zile:

“Bună ziua! Sunt mama unui elev de cls. a V-a, din com. Chiojdeanca. Sunt foarte dezamăgită de ,,unii” profesori care își desfășoară orele de curs în cancelarie, în timp ce elevii stau singuri în clasă. Sunt dezamăgită de acești profesori că nu se ia nicio măsură legată de bătăile din această școală care sunt ascunse sub preș.

Citește și: Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe google: ”La garda de mediu dau o stea că 0 nu se poate!”

De ce atâtea abandonuri școlare??? Oare profesorii nu au nici o vină??? Nu! Ei sunt cei care taie și spânzură după bunul plac. Copiii nu sunt ajutați, sunt trecuti clasa elevii cu pile iar daca moaca lu’ ăla nu-mi place, îl las corigent.

Elevii de clase mai mici sunt batjocoriți la toalete de elevii mai mari. Dar e posibil așa ceva????

Da, la Chiojdeanca este posibil. Doamnele directoare din școală ,,cerșesc bani” la sponsori pentru boxe și microfoane??? În loc să ceară psihologi sau cadre didactice pentru ajutorarea elevilor cu probleme la învățătură.

Păcat din cauza unor cadre didactice neinteresate de ceea ce trebuie să facă, educația în școli se va duce de râpă.”

Ionuț Octavian Dobrescu scria acum 5 luni:

“Dacă ați publicat nr. de telefon trebuie și să răspundeți. Nimeni nu sună de plăcere, ci doar să obțină informații sau în vederea unei programări.”

Tzambi2003 scria acum 2 ani:

“Uși închise, personal care nu este amabil, program lipsa, un dezastru total. Se fumează în spatii închise. Etc. Etc. Te duci la ei bou și pleci vacă.”

Alin Răducu scria publica următorul mesaj acum 2 ani:

“Ati vrut sa intre toți copiii la profesional, așa să se întâmple și cu copii voștri. A, stai! Ei vor avea pile.”

Deși instituția a primit o notă mare din partea utilizatorilor, recenziile negative sunt grăitoare și dezvăluie probleme serioase cu care se confruntă Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Am verificat numărul de telefon al ISJ Prahova – 0244 577 699

numărul care se află și pe site-ul oficial al ISJ Prahova și rapiditatea cu care se răspunde la apel. În primă fază răspunde un robot care te pune să alegi una dintre cele 9 departamente, iar apoi se face legătura către personal.

Prima încercare a fost fără noroc, iar apelul a “eșuat” după aproximativ 2 minute de așteptare. A doua încercare a fost ca la carte: o doamnă amabilă a răspuns la telefon și a confirmat informațiile legate de programul cu publicul, program afișat și pe google.

Citește și: Cum arată, după reparații, clădirea de pe Șoseaua Vestului din Ploiești în care își au sediul trei instituții importante, inclusiv Școala de șoferi – FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Inspectoratele școlare trebuie desființate. Sunt un mod arhaic prin care profesorii sunt verificați de niste oameni multi mai prost pregătiți decât ei, niste colectori de plocoane. Ministerul nu are nevoie de cineva care sa se interpună între el și unitățile de învățământ. Practic inspectoratele sunt niste căpușe ale sistemului de învățământ. La CCD se predau traininguri învechite de predate de niste habarniști, și trebuie făcute că și habarniștii sa pape o pâine. Sunt oamenii care nu au fost în stare să devină dascăli ci niste lipitori.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău