Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe google: ”La garda de mediu dau o stea că 0 nu se poate!”

0

Observatorul Prahovean va publica începând de astăzi care este percepția cetățenilor despre instituțiile publice din județ.

Primul ”episod” este ”dedicat” Gărzii de Mediu Prahova  în contextul episodului de poluare masivă relatat în această dimineață de ziarul nostru la sesizarea a numeroși cititori.

Detalii aici: Aer irespirabil la Ploiești. Nu se recomandă aerisirea locuințelor

Într-un top al celor mai ”dezamăgitoare” instituții din Prahova, Garda de Mediu ar fi ”fruntașă”.

În ziua redactării acestui articol, Garda de Mediu Prahova adunase din 22 de recenzii pe Google doar 1,8 din 5 stele.

Iată câteva dintre mesajele postate de cetățeni despre această instituție pe cel mai mare motor de căutare online:

Bogdan Zahiu: 0 stele nu se poate

Eduard Carutasu: Ploiești zona Vest – aer IRESPIRABIL!!! Murim gazați in case iar voi încasați salarii babane din munca noastră. Normal ca la telefon sau la sesizarile pe email nu răspunde nimeni. V-as împușca pe toți, poate așa vă sesizați!

Alin Alin: Numărul de telefon afișat e doar de forma
Victor Marin: La numarul de telefon afisat pe site intra un fax! UN FAX !! suntem in ERA DIGITALA si asta au fax pe numarul de telefon! Este o ofensa adusa contribuabilului!
Nicolae Silvia: De vreo 2 ani de zile pute a gaze în aer zi și noapte, oamenii fac sesizări și tot degeaba. Ce păziți fraților?
x ulescu: Este ora 01:00 si in localitatea Barcanesti se resimte un puternic miros de sulf (ca de varza murata) cel mai probabil de la Petrobrazi.
Ce paziti? Alo, garda de mediu?
Daniela Dinu: Bună seara!Este ora 00.50,in Ploiești miroase groaznic a gaze.Este atreia noapte consecutiv cand aerul este irespirabil.Vi-ati propus să ne gazati?
Cristiana Bănică: Ineficienti, neprofesionisti, birocratie si ma opresc aici, dar mai sunt multe de spus si nu de bine
Tibanu: De toată jena!
Cristian Nae: Instituție inutila, este în slujba poluatorilor!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău