Aidonis Evangelos, grecul îndrăgostit de Ploiești: “Am luat o pauză de la social media ca să fiu prezent în viața mea”

0
Aidonis Evangelos, grec, Ploiești, student, UPG, social media, prezent în viața mea

Aidonis are 21 de ani și s-a stabilit în România acum 15 ani. A terminat liceul la Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești. În prezent este student în anul 4 la UPG. În timpul liber este pasionat de muzică și își dorește să se ridice restricțiile pentru a merge cu trupa la evenimente.

Prezent în cadrul podcastului Generația lui John, Aidonis a povestit despre pauza de social media de care avea nevoie pentru a își așeza gândurile. Pandemia l-a făcut pe invitat să vadă lumea diferit. Și-a făcut curățenie în viață și a renunțat la prietenii pe care îi avea de umplutură.

Grădina cu măslini

Alături de tatăl lui, Aidonis Evangelos are un mic business cu măsline și ulei. Mica afacere e moștenirea pe care o are de la bunici. Invitatului i-ar plăcea să ducă tradiția mai departe și să vândă cât mai multe măsline pentru România.

În cadrul interviului, Aidonis a vorbit despre frumusețea româncelor, dar și despre faptul că multe dintre acestea doresc să fiu capul familiei. Deși e un tip rațional, invitatul consideră că iubirea e tot ce contează.

Urmărește integral interviul cu Aidonis Evangelos:

Citește și: Interviu cu Mihaela Brîndușa, profesor Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești: “Este nevoie de mentalitate deschisă şi de transparență.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău