Luni, 22 noiembrie, Aidonis Evangelos, grecul îndrăgostit de Ploiești, invitat la podcast Generația lui John

0
Aidonis Evagelos, interviu, podcast, generatia lui John

Aidonis Evangelos, grecul îndrăgostit iremediabil de Ploiești, este invitatul lui John Cristea, luni, 22 noiembrie, începând cu ora 13:00.

„Mă numesc Aidonis Evangelos, dar lumea mă strigă în mai multe feluri, mai ales în Romania. Pentru mulți sunt Vali sau Grecu’. Cea mai cunoscută poreclă pe care o am e Apollo. Acesta este și numele de scenă.”

Are 21 de ani și s-a născut în Grecia, în localitatea Salonic

„Salonic este poate și cel mai frumos oraș din Grecia. Am crescut la bunicii mei fiindcă ambii mei părinți lucrau. Așadar, în cei 6 ani în care am stat în Grecia am învățat la țară. Menționez că nu are nicio legătură infrastructura satelor din Grecia cu cele din România.”

A ajuns în Romania în 2007, în Ploiești, oraș unde a început clasa a 2-a

„Nu știam o boabă de română. În clasa a 4-a am plecat de la acea școala fiindcă îmi luăm prea mult bullying din caza faptului că nu eram român. M-am dus la Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești. Acolo au fost complet diferite lucrurile cu colegii și cu restul copiilor din școală.

Citește și: Întrebare: De ce trăim doar pentru weekenduri?

Am studiat chitară și fiindcă m-am îndrăgostit și de instrument și de persoanele care erau în școala am ales să termin liceul acolo. După ce am terminat liceul, fiindcă am rămas „îndrăgostit” de Ploiești, am rămas aici.

Studiez la UPG, la foraj, unde este chiar greu, mai ales că am făcut trecerea de la muzică la foraj.”

Așteaptă să termine studiile și să își găsească un loc de muncă

„Orașul Ploiești a devenit prima mea casă. Sunt deja 15 ani de când pot spune că sunt ploieștean. Sunt încântat să fiu prezent în cadrul podcastului și aștept cu nerăbdare feedback din partea voastră.”

Citește și: Interviu cu Mihaela Brîndușa, profesor Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești: “Este nevoie de mentalitate deschisă şi de transparență.”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău