Ioana Avram, fostă voluntară ISU Prahova: “Sunt sensibilă, dar sunt și puternică în același timp. Nu mă las doborâtă de orice lucru mărunt!”

0
ioana avram, voluntar ISU, interviu, podcast, Generatia lui John

Urmărește interviul cu Ioana Avram pentru a afla povestea legată de materialul de pe TikTok și de ce a fost dată afară de la ISU Prahova.

În cadrul podcastului Generația lui John, invitata recunoaște că este afectată de concediere. Cu lacrimi în ochi, voluntara îi mulțumește mamei sale pentru că îi este alături în această perioadă dificilă.

Din anul 2019, Ioana Avram a început voluntariatul în cadrul ISU Prahova

A participat la peste 500 de intervenții și a fost alături de oameni aflați în situații limite. Nu a primit niciodată niciun ban pentru că voluntariatul nu se plătește.

Uniforma de voluntariat și-a cumpărat-o din banii săi. A plătit aproximativ 500 de lei, pentru că și-a dorit și pentru că iubea să îmbrace haina instituției care salvează vieți, clipă de clipă.

Citește și: Interviu cu Denis Dochioiu, master trainer yoga: “O minte antrenată va alege să răspundă, nu să reacționeze”

Cu toate acestea, într-un moment de rătăcire, Ioana Avram a postat un video pe TikTok. Materialul video a ajuns să fie vizionat inclusiv de reprezentanți ai ISU Prahova, reprezentanți care au decis să o concedieze.

Ioana Avram este astăzi fostă voluntară a ISU Prahova și crede că s-a produs o neînțelgere cu privire la mesajul din materialul video.

Un TikTok nevinovat care a fost înțeles greșit

TikTok-ul în care apare Ioana Avram, fostă voluntară în cadrul ISU Prahova, a fost filmat în timpul liber al acesteia, pe un hol, iar sunetul din material provine de la Anca Dinicu, actrița care o imită pe Gina Felea.

Chiar dacă filmarea este una nevinovată, mulți sunt cei care au crezut că acea postare reprezintă un atac asupra ISU Prahova.

A fost un moment de actorie, nu o conversație pe bune

Conform anumitor păreri de pe internet se credea că vocea din filmare chiar aparține unui apelant al serviciului 112. Ioana Avram a povestit în cadrul podcastului Generația lui John faptul că totul a fost doar un rol, un moment de actorie și că nu și-a dorit să lezeze în niciun fel imaginea ISU Prahova.

În cadrul podcastului, Ioana Avram a transmis un mesaj către ISU Prahova și către toți foștii colegi de care, cel mai probabil, îi e dor.

Urmărește interviul cu Ioana Avram, fostă voluntară ISU Prahova

Citește și: Interviu cu Izabela Pădure, educatoare și interpretă de muzică populară: “Unul dintre visurile mele este să îmi deschid propriul afterschool”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău