Percheziții ale procurorilor la spitalul județean de urgență din Ploiești

2

O echipă de procurori a efectuat ieri percheziții la Departamentul de Resurse Umane a Spitalului județean de urgență din Ploiești.

Vizată de această acțiune ar fi șefa de la Resurse Umane, F.P., asupra căreia planează suspiciunea de primire de foloase necuvenite pentru promovarea în funcții a mai multor angajați.

Vom reveni cu detalii.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Sunt și alți suspecți pe care poliția economică poate sa-i investigheze, de ex:fostul Manager,Șeful Administrativ care au derulat in perioada 2016-2020 contracte dubioase,lucrari de renovare executate prost,neobtinerea avizelor,autorizațiilor necesare funcționării spitalului toți angajații cunosc aceste probleme.Noroc cu noul Manager B.N.care se străduiește să rezolve problemele ,că altfel, spitalul s-ar prăbuși.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău