800 de apeluri, pe zi, la Ambulanța Prahova. Concediile angajaților SAJ au fost ”tăiate”

1

De mai bine de o lună, odată cu valul al patrulea al pandemiei de covid, ritmul de muncă la Serviciul de Ambulanță Prahova este infernal. În medie sunt 800 de apeluri pe zi, la 112, pentru Ambulanță, peste 600 venind de la bolnavi sau contacți ai unor pacienți covid.

”Am fost nevoiți să suspendăm toate concediile de odihnă pentru a face față numărului foarte mare de solicitări. Pentru testarea covid am apelat și la ajutorul asistenților medicali de la școlile din Ploiești pe perioada vacanței forțate a elevilor.

Lucrăm la foc continuu și încercăm pe cât posibil să nu ajungem în situația de a avea ambulanțe blocate cu pacienți în curtea spitalelor” a declarat medicul Mădălin Ipatie, în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE ce va fi difuzată, în premieră, în această seară de la ora 20:000.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău