Recenzia unei cliente după ce a fost la Sky Blue Hotel & Spa: “Fetelor, nu mai amânați răsfățul. Avem nevoie de relaxare și deconectare!” (P)

0
hammam, baie turceasca, sky spa, spuma

A fost o experiență minunată! Pentru prima dată la centrul de relaxare Sky Wellness & Spa și pot spune că am fost plăcut impresionată. Cucerită instant! Așadar, urmează să vă povestesc despre răsfăț pe care orice femeie îl merită.

M-am deconectat total de la probleme!

Ca să mă deconectez de la stresul cotidian, stres care pentru multe dintre noi este tot mai prezent, mă bucur că am descoperit această oază de liniște și relaxare, ascunsă în Păulești.

Citește și: Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, a vorbit pentru Miss Generația lui John despre frumusețea fără filtre – VIDEO

Sunt weekend-uri în care nici nu am timp să respir, iar duminica, în multe dintre cazuri, mi-o rezerv pentru planificarea săptămânii ce urmează. Cu toate aceasta, mi-am dorit să renunț la tot ce îmi ocupa timpul și să îmi ofer un refresh.

Baia turcească este ceva de încercat cel puțin o dată în viață

Simți că te naști a doua oară. Sunt convinsă de faptul că a contat foarte mult și personalul care m-a ghidat, pas cu pas, ca să înțeleg exact ce anume urmează să mi se întâmple.

Aici e vorba doar despre răsfăț! Fetelor, să nu treacă prea multe zile fără o vizită la spa. E păcat de noi toate și de nervii noștri care au nevoie să fie îmblânziți.

După baia turcească cunoscută și sub numele de hammam, am mers către zona de masaj, unde vreme de 30 de minute am simțit că mă rup de toate problemele și că eu sunt pe primul loc pentru mine. De fapt asta este și ideea, să nu uităm de noi!

După masajul de relaxare efectiv nu am mai avut nevoie de absolut nimic

M-am privit în oglindă și întreg chipul meu era fresh. Se întâmplă minuni în acest centru de spa și am numai cuvinte de laudă pentru această frumoasă experiență. Există o multitudine de pachete de masaj care merită încercate. Aș opta data viitoare pentru masajul cu roci vulcanice.

Răsfățul a continuat în zona de relaxare, loc unde am consumat fructe și un smoothie pentru hidratare. Promit să vizitez și zona de saune pentru nenumăratele beneficii pe care le au pentru sănătate.

Mulțumesc mâinilor maseuzei și atenției de nota 10

M-am simțit ca un oaspete de onoare al centrului! Am încercat peeling-ul, care nu este doar un peeling, este un masaj excelent de relaxare totală!

La sfârșitul tuturor procedurilor de relaxare (hammam, peeling corporal și masaj de relaxare) pielea mi-a fost profund hidratată și îmi simțeam corpul foarte ușor. Cu siguranță este un loc unde mi-ar plăcea să mă întorc cu plăcere de fiecare dată când îmi simt corpul tensionat și nu numai.

Pentru oricine va încerca aceasta oaza de relaxare și liniște, chiar și din curiozitate, sunt sigură că va repeta experiența cu maximă plăcere. Recomand cu încredere această experiență pentru cei care vor să simtă pe pielea lor ce înseamnă răsfăț total.

Sper ca această recomandare să vă vină în minte atunci când doriți să vă dați un reset de la toate problemele și să vă simțiți ca și cum ați pluti pe un norișor. Nu credeam că am să spun asta, însă pentru starea de bine trebuie să ne alocăm timp să ne oferim curajul de a ne pune pe primul loc.

Invitație pentru cititori la Sky Wellness & Spa

La Sky Wellness & Spa, într-un decor select și o atmosferă revigorantă, ți-am pregătit un set special de pachete și tehnici de wellness care te vor ajuta să îți îmbunătățești și să îți menții condiția fizică prin detoxifiere, revitalizare și înfrumusețare, urmând ca tratamentele spa să îți purifice organismul și să îți ofere un plus de vitalitate și încredere.

Tratamentele de la Sky Wellness & Spa sunt primul pas pentru destindere si relaxare completă.

Facilitățile terapeutice pe care le punem la dispoziția ta includ saună uscată finlandeză, saună cu abur, saună uscată cu sare de Himalaya, cabine de masaj, jacuzzi, bazine cu hidromasaj Kneipp, hammam și salină artificială cu sare de Himalaya (aproximativ 13 tone)

Citește și: Lista școlilor din Prahova unde elevii vor învăța online săptămâna aceasta din cauza incidenței crescute

masaj de relaxare, sky spa

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău