Lista școlilor din Prahova unde elevii vor învăța online săptămâna aceasta din cauza incidenței crescute

0

Mai multe școli și licee din Prahova au trecut săptămâna aceasta în regim online din cauza incidenței mari din ultimele 14 zile. Elevii vor face cursuri de la distanță, dar grădinițele rămân deschise. În alte școli din județ, inclusiv din Ploiești, clasele unde au apărut cazuri de covid la elevi au trecut, de asemenea, în scenariul online.

Comunicatul Inspectoratului Școlar Prahova:

Având în vedere rata incidenței cumulative a COVID-19, pe localități, la data de 24.09.2021, unitățile de învățământ din județul Prahova vor funcționa, în săptămâna 27.09 – 01.10.2021, în conformitate  cu Ordinul Comun Ministerul Educației 5196/2021 și Ministerul Sănătății 1756/2021, astfel:

cele cinci unități școlare de învățământ primar, gimnazial și liceal din localitățile Gura Vadului, Brebu și Slănic, în scenariul 2, online (Școala Gimnazială, comuna Gura Vadului, Școala Gimnazială ”Matei Basarab”, comuna Brebu, Școala Gimnazială, sat Pietriceaua, comuna Brebu, Liceul Teoretic ”Șerban Vodă”, orașul Slănic, Școala Primară nr.1, orașul Slănic);

– cele 4 unități de învățământ preșcolar din aceste localități: Grădinița cu PN, comuna Gura Vadului, Grădinița cu PN nr.1, comuna Brebu, Grădinița cu PN nr.1 orașul Slănic, Grădinița cu PN nr.2 orașul Slănic, în scenariul 2, activitate didactică zilnică, cu prezență fizică, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău