Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, a vorbit pentru Miss Generația lui John despre frumusețea fără filtre – VIDEO

0

Paul Olteanu, coach și fondator Mind Architect, a vorbit, în exclusivitate pentru Generația lui John, despre frumusețea fără filtre și a răspuns la întrebarea: “Filtrele și aplicațiile de editare foto ne pot afecta stima de sine?”.

Paul este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat din România și, probabil, cel mai cunoscut trainer în neuroștiință și psihologie de la noi.

Și pentru că deviza concursului Miss Generația lui John este „frumusețea fără filtre”, l-am rugat pe Paul să ne spună cum și dacă el crede că filtrele sau aplicațiile de editare foto ne pot afecta stime de sine.

Nu uitați, înscrierile în competiția Miss Generația lui John continuă până pe 13 septembrie.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați linkul http://miss.generatialuijohn.ro/inscrieri și să urmați câțiva pași. Avem multe premii de oferit!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău