Vezi și votează mesajele motivaționale ale celor 47 de candidate aflate în etapa a 2-a Miss Generația lui John

0
miss generatia lui John, etapa 2, voteaza, mesaje motivationale

Concursul de frumusețe fără filtre se află în etapa a 2-a. Începând de astăzi, 23 septembrie și până pe data de 29 septembrie inclusiv, mesajele candidatelor pot fi văzute și votate pe http://miss.generatialuijohn.ro

Astfel, pentru a vota este necesar să accesați concursul de miss, să vă alegeți candidata preferată și să o votați. Se poate vota o singură dată folosind adresa de e-mail. Voturile sunt actualizate în timp real pentru a asigura transparență concursului și pentru a încuraja candidatele să fie votate.

Citește și: Scrisoarea unei participante la Miss Generația lui John: “Adolescenții au tendința de a nu se simți suficienți și compleți”

Perioada de votare ține 7 zile, iar în urma acestei etape vor rămâne doar jumătate dintre acestea, fiind alese să meargă mai departe doar jumătate dintre candidatele cele mai votate.

Lista completă, în mod aleatoriu, cu fetele care participă în etapa a 2-a Miss Generația lui John:

Oana Grosu
Florentina Adam
Briana Plopeanu
Raluca Cristea
Fabiana Popescu
Izabela Pădure
Iulia Alexandra Petre
Olaru Andreea Luminița
Oana Hilda Vișinoiu
Maria Magdalena Pîrvu
Emilia Grațiela Radu
Alexandra Brezeanu
Iulia Labeș
Larisa Frîncu
Roberta Chiș
Luciana Matei
Andra Tretiacenco
Adina Boțoroagă
Alexandra Iuliana Ioo
Diana Tăbuș
Andreea Istrate
Daniela Brăslașu
Ana Emilia Marcoci
Simona Popescu
Francesca Florea
Alexandra Elena Albu
Antonia Samoilă
Beatrice Frîncu
Andreea Scordaliu
Alexandra Nan
Rebeca Belciug
Diana Saritas
Emilia Leonte
Elisa Ciobanu
Mihaela Stroescu
Alexandra Daniela Mihu
Lorena Toma
Andreea Goia
Anabela Matei
Sara Andreea Duță
Izabela Curelea
Maria Iulia Necula
Ilona Pleșa
Mădălina Ștefania Enuță
Ana Maria Vișan
Andreea Mateescu
Alexia Gabriela Floroiu

Schimbări în etapa a 2-a Miss Generația lui John

Din motive personale sau din cauza faptului că nu au trimis la timp pozele pentru etapa a 2-a, Ioana Avram, Ioana Neagu și Bianca Dumitru nu se regăsesc în etapa a 2-a a concursului de miss.

Astfel, în locul acestora au intrat Andreea Mateescu și Ana Maria Vișan, candidate care au strâns un număr egal de voturi, precum și Alexia Gabriela Floroiu și Izabela Curelea.

În etapa a 2-a Miss Generația lui John candidatele au fost rugate să trimită o poză cu ele și cu un mesaj motivațional reprezentativ pentru acestea. Ideea acestei probe este de a încuraja fetele să aibă încredere în ele și să transmită un mesaj pozitiv către comunitate.

Mesajele motivaționale așteaptă voturile susținătorilor

“Fii corabia condusă de onoare și iubire”, “Trăiește clipa!”, “Niciodată un eșec, întotdeauna o lecție!”, “Cine se uită în afară visează. Cine se uita în interior se trezește!”, “Ce nu poți schimba, acceptă!”, “Viața nu se explică, ci se trăiește”, “Fă rai din ce ai!” și “Zâmbetul este cel mai potrivit machiaj” sunt doar câteva dintre mesajele care așteaptă să fie descoperite și apreciate de către public.

Citește și: Observatorulph.ro LIVE ora 13.00: Frumusețe fără filtre la Miss Generația lui John

Vezi mesajele fetelor din etapa a 2-a Miss Generația lui John și nu uita să le spui și prietenilor tăi ce mesaj ți-a plăcut cel mai mult. Nu în ultimul rând, acordă votul tău candidatei preferate.

Se poate vota aici: http://miss.generatialuijohn.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău