Păsărica insalubră de pe grămada de gunoi ploieștean: ”Se fac deja angajări pentru încă nedesemnatul nou operator de salubritate?”

1

Abia a trecut o lună de la primele triluri ale păsăricii insalubre, cea care ne-a ciripit de pe grămada de gunoi ploieștean, cum că la Ploiești vine un nou operator, unul care are probleme serioase în București.

Citiți AICI, în caz că v-au scăpat primele ciripituri.

De menționat că păsăricii i s-au alăturat deja mai multe ciripitoare, formând acum un stol preocupat de cum se va rezolva problema salubrizării Ploieștiului. Și cum păsăricile zboară pe unde au ele chef, au prins din zbor întâlniri de taină cu tema: ”lasă că știm noi pe cine să aducem ca nou operator de salubritate”.

Desigur, vă întrebați care ”noi”? Și poate vă întrebați ”cum adică aducem? Păi nu era cu licitație ca pentru un serviciu public?” Să nu fim naivi… era și este cu licitație, însă și licitațiile astea pot fi croite după chipul și asemănarea ”cui vor”, ”cui trebuie”, ”cui pe cui se scoate”.

Refuzăm să credem asemenea prostii, chiar dacă sunt ciripite din mai mult de trei surse. Refuzăm, refuzăm, dar dacă se fac deja angajări pentru noul operator, indiferent cine o fi? E bine că lumea e preocupată să asigure forța de muncă, dar unde?

O păsărică îl știe pe băiatul pițigăiat care caută cu asiduitate hocheiști stradali, o altă păsărică îl știe pe alt băiat care are o groapă și nu are cu ce altceva să o umple în afară de gunoi, altul consiliază pe parte legislativă, molfăind coji de portocală. Lume multă, pestriță și preocupată de binele orașului. Totul benevol, ca să scăpăm odată de coșmarul gunoiului neridicat la timp.

Noi încă mai sperăm că păsăricile delirează și că așa ceva nu e posbil. Și dacă se confirmă trilurile insalubre? Și dacă deja s-a deschis vreun punct de lucru? Lăsăm asta aici, pentru orice eventualiate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Excelent articol! Numai ca pasaricile astea transmit boli nu numai lumesti, ci si din alea care ne ataca punga. Am avut drepate cand am spus ca ROSAL e greu de ucis. Patronul a ramas in gratiile mafiei politice dirijate de marinarul harnic la pahar. Se cauta altul cu aceleasi calitati si recomandari.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău