spot_img
- Publicitate -

Banca Națională a României cumpără sturion, icre negre și fructe de mare de 1,2 milioane de lei. Pretextul: ”asigurarea unui meniu diversificat” pentru angajați

Data:

Banca Națională a României cumpără prin licitație pește proaspăt, congelat, fructe de mare și preparate din pește pentru angajații săi din sediul central de la București, dar și din unitățile deținute în stațiunile montane Sinaia și Păltiniș. Valoarea achiziției este uriașă, peste 1,2 milioane de lei, iar pe lista de cumpărături figurează fructe de mare, icre negre și pește din specii considerate de lux în gastronomia internațională.

- Publicitate -

1.235.238 lei. Atât este dispusă BNR să plătească furnizorilor de pește și fructe de mare pentru aprovizionarea unităților de alimentație publică din cadrul instituției. Vorbim aici despre ”cantinele” angajaților de la sediul central din București, dar și ai unităților din stațiunile montane Sinaia și Păltiniș.

Angajații BNR din Sinaia vor mânca anșoa, alge și icre negre

Pe lista ”cumpărăturilor” extrasă din caietul de sarcini pentru achiziția de pește, preparate din pește și fructe de mare destinată angajaților BNR din Sinaia, figurează următoarele produse:

9 mai, zi cu triplă semnificație istorică în România

România marchează pe 9 mai  atât „Ziua Europei”, cât şi „Ziua Independenţei de Stat” şi „Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea...
- Publicitate -

File anşoa, care musai trebuie să fie obţinut din musculatura dorsală (fileul) de la scrumbii albastre, stavrid de Noua Zeelandă sau sardele de Atlantic.

Icre negre și icre roșii – trebuie să fie curate, bine scurse de saramură, cu boabele întregi, fără ţesuturi conjunctive sau coagula sangvini, fără boabe crăpate sau cu membrane încreţită

Sturion eviscerat – proaspăt, eviscerat, prezintă taieturi regulate, îngrijite, iar în cavitatea abdominală nu trebuie să existe resturi de viscere, sânge şi impurităţi

- Publicitate -

Alge de mare – 100% naturale

Interesant este pretextul acestor achiziții, așa cum apare în caietuld e sarcini: Contextul care a determinat achiziționarea produselor – aprovizionarea unităților de tip restaurant-cantină cu pește și produse din pește utile în realizarea de preparatelor proaspete și asigurării unui meniu diversificat.

Lista completă de achiziție a BNR pentru UPPAS Sinaia 

- Publicitate -

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat într-un cartier de lux și nici secretară la ușă. Dacă-l cauți, cel mai probabil îl...
Nr. crt.DescriereUMCantitate totala
1FILE ANSOAKG54
2CRAP PROASPATKG380
3PASTRAV (PROASPAT SI EVISCERAT)KG900
4SALAU PROASPATKG120
5FILE DE SOMON CONGELATKG1200
6DORADAKG320
7MACROU AFUMATKG200
8STURION EVISCERATKG80
9ICRE NEGREKG2
10FILE DE CRAPKG800
11CONSERVE DE PESTE TON  185 GBUC1.200
12ICRE DE STIUCAKG120
13SOMN – PESTE PROASPATKG200
14FILE DE SALAUKG2.000
15ICRE CRAPKG96
16ICRE ROSIIKG80
17ALGE DE MAREPAC20
18FILE DE SOMON CU PIELEKG750
19SCRUMBIE PROASPATAKG160
20SOMON AFUMATKG700
21PASTRAV INTREGKG2.400

 

Ce vor mânca salariții BNR de la Păltiniș – extras din caietul de sarcini:

Nr.

LOT

DENUMIRE PRODUSCANTITATE Kg.SPECIFICATII TEHNICE

CONFORM CAIETULUI DE

SARCINI

Lot 3  Peste Proaspat congelat, afumat și pește în conservă-UPPAS Păltiniș

 

1.     CRAP PROASPAT 

 

 

 

 

 

40 Kg.

Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim:10%;

Escherichia coli: absent/g;

Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

·        Aspect: Suprafaţă uscată, curată, nelipicioasă;

·        Culoarea: Naturală, specifică;

·        Consistenţa: Fermă şi elastică, atât la suprafaţă, cât şi în secţiune, urmele ce se formează la apăsare cu degetul revin  repede;

·        Miros: plăcut, caracteristic, fără miros de alterare sau miros străin.

Produs refrigerat.

Temperatura 0° C/ +4° C

Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:

Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi de gheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinte minim 25% din volumul ambalajului.

 

 2.     PASTRAV (PROASPAT SI EVISCERAT)130  KgProprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

-Aspect:suprafaţă uscată, curată, nelipicioasă;

-Culoarea:naturală, specifică;

-Consistenţa: fermă şi elastic atât la suprafaţă, cât şi în secţiune, urmele ce se formează la apăsare cu degetul revin repede;

-Miros:plăcut, caracteristic, fără miros de alterare sau miros străin.

Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 3.     FILE DE SOMON CONGELAT200 KgProprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Condiţii de admisibilitate:

Aspect:  Nevătămat, curat, fără rupturi sau deteriorări.

La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie : 6 – 18 luni.

Ambalare:

Vacuum aproximativ 10 kg /cart

 

 4.     DORADA600 KgProprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%;

Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

ore de la momentul pescuirii.  În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi de gheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 5.     STURION EVISCERAT20 KgProaspăt, eviscerat, prezintă taieturi regulate, îngrijite, iar în cavitatea abdominală nu trebuie să existe resturi de viscere, sânge şi impurităţi.

Produs refrigerat

Temperatura  0° C până la +4° C.

Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Condiţii de admisibilitate

Aspect:  Nevătămat, curat, fără rupturi sau deteriorări

Culoare: Naturală, specifică

Consistenţă: Fermă şi elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune, urmele care se formează cu degetul revin repede, carnea bine legată

Miros:Plăcut, caracteristic, fără de alterare sau miros strain

Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul răcoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 6.     ICRE NEGRE1,20 KgIcre fără membrane, sânge şi impurităţi. Se introduc în saramură până când reţin 3,5–4% sare.

Icrele negre se livrează pe 2 calităţi:

Calitate superioară( şi calitatea I)

Icrele provin de la o singură specie şi de la acelaşi exemplar,  Calitate a a II-a

Icrele provin de la o singură specie,dar de la indivizi diferiţi.

Indiferent de calitate, icrele trebuie să fie curate,bine scurse de saramură,cu boabele întregi, fără ţesuturi conjunctive sau coagula sangvini,fără boabe crăpate sau cu membrane încreţită (la calitatea a II- a pot fi maximum 10% boabe crăpate sau cu membrane încreţită şi cu rare portion iconjunctive sau resturi de membrane din ovar).

Valabilitatea pentru produsul sigilat, in conditiile de pastrare -4C – 3C este de 12 luni, pentru intervalul -3C – +0C valabilitatea este de 9 luni, iar pentru intervalul +0C – +4C, valabilitatea este de 1 lună. Se recomandă consumarea produsului în maxim 10 zile după desigilare.

Ambalare:

Se ambalează în recipiente metalice lăcuite la interior,etanşate cu garnitură  tip conservă, cu capacitati diferite (50 g, 100 g, 200 g)

 7.     TON PROASPAT12 KgProprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Condiţii de admisibilitate

Aspect:nevătămat, curat, fără rupturi sau deteriorări

Culoare: naturală, specifică

Consistenţă:

Fermă şi elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune, urmele care se formează cu degetul revin repede, carnea bine legată

Miros:plăcut, caracteristic, fără de alterare sau miros strain Produs refrigerat

Temperatura 0° –  +4° C. Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 8.     FILE DE CRAP120 KgProprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

-aspect:suprafaţă uscată, curată, nelipicioasă

-culoarea:naturală, specifică

-consistenţa:  fermă şi elastică, atât la suprafaţă, cât şi în secţiune, urmele ce se formează la apăsare cu degetul revin repede

-miros:plăcut, caracteristic, fără miros de alterare sau miros strain. Produs refrigerat

Temperatura 0° C până la +4° C.

Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinte minim 25% din volumul ambalajului.

 9.     CONSERVE DE PESTE TON  185 G101 KgIngrediente:

-ton

– sare

Conţinut de peşte de min 65%.

Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

-Aspectul conţinutului : masă compactă, având la suprafaţă ulei ;

-Culoare normală; fără semne de alterare,

-Miros şi gust: placute, specifice de peşte, fără condimente excesive, fără miros şi gust străine, consistenţă normal. La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie

Ambalare şi marcare : se ambalează în cutii metalice a 185g, cositorite şi lăcuite in interior, închise ermetic şi avizate conform dispoziţiilor sanitare în vigoare, cu cheiţă. Eroare tolerată la conţinutul ambalajului este de +./-5%, Recipientele metalice trebuie să fie neturtite, nebombate şi neruginite, nu se admit la interior pete de rugină. Marcarea să fie conformă cu standardele în vigoare.

 10.            ICRE DE STIUCA2 KgAu bobul mare, cu aspect de masă uniformă granulară.

Boabele trebuie să fie întregi, bine individualizate, elastice, de culoare galbenă sau roşcată, fără fragmente de şesut conjunctiv, cheaguri de sânge sau alte impurităţi. Intre boabele de icre poate exista o mică cantitate de lichid cu aspect vâscos, cleios şi subţire de aceeaşi culoare cu icrele. Se consideră necorespunzatoare sub aspectul examenului organoleptic icrele cu aspect mat cu boabe moi, încreţite sau sfărâmate, cu substanţa de legatură hidrolizată, cu aspect apos, cu miros modificat de acru, putrid, rânced sau cele care prezintă ţesut conjunctiv sau diferite impurităţi. Se găsesc sub formă de 3 calităţi, calitate superioară, calitatea I şi calitatea a II-a. La calitatea I se admit boabe moi şi crăpate. La calitatea a II-a icrele pot avea miros uşor înţepător.

Mirosul şi gustul trebuie să fie specifice, plăcute, fără miros şi gust particular (de mucegai, fermentaţie, putrefacţie, iute, rânced). La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie

Condiții de pastrare -4…+6 grade.ambalare 200-500 grame

 11.       SOMN-PESTE PROASPAT100 KgProdus refrigerat

Temperatura 0° C până la +4° C. Condiţii de admisibilitatE:

-Aspect: nevătămat, curat, fără rupturi sau deteriorări

-Culoare:naturală, specifică

-Consistenţă: fermă şi elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune, urmele care se formează cu degetul revin repede, carnea bine legată

-Miros:plăcut, caracteristic, fără de alterare sau miros strain Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul răcoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 12.  FILE DE SALAU280 KgȘalăul file provine din prelucrarea  peştelui întreg proaspăt, nevătămat, fără semne aparente de boală, fără mucus.

Produs refrigerat

Temperatura 0° C până la +4° C. Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

Suprafaţă uscată, curată, nelipicioasă

Culoarea: Naturală, specifică

Consistenţa: Fermă şi elastică, atât la suprafaţă, cât şi în secţiune, urmele ce se formează la apăsare cu degetul revin repede

Miros:   plăcut, caracteristic, fără miros de alterare sau miros strain. Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 13.  ICRE CRAP4  KgAu  bobul mărunt, cu excepţia icrelor de ştiucă, cu aspect de masă uniformă granulară.Boabele trebuie să fie întregi, bine individualizate, elastice, de culoare galbenă sau roşcată, fără fragmente de şesut conjunctiv, cheaguri de sânge sau alte impurităţi. Între boabele de icre poate exista o mică cantitate de lichid cu aspect vâscos, cleios şi subţire de aceeaşi culoare cu icrele. Se consideră necorespunzatoare sub aspectul examenului organoleptic icrele cu aspect mat cu boabe moi, încreţite sau sfărâmate, cu substanţa de legatură hidrolizată, cu aspect apos, cu miros modificat de acru, putrid, rânced sau cele care prezintă ţesut conjunctiv sau diferite impurităţi. Se găsesc sub formă de 3 calităţi, calitate superioară, calitatea I şi calitatea a II-a. La calitatea I se admit boabe moi şi crăpate. La calitatea a II-a icrele pot avea miros uşor înţepător. Mirosul şi gustul trebuie să fie specifice, plăcute, fără miros şi gust particular (de mucegai, fermentaţie, putrefacţie, iute, rânced). La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie. Valabilitatea pentru produsul sigilat, in conditiile de pastrare -4C – 3C este de 12 luni.Borcan 100 g
 14.  File anșoa 48gr40 bucProprietăţi microbiologice: Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme: maxim 10%; Escherichia coli: absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare: maxim 100/g.

Este obţinut din musculatura dorsală(fileul) de la scrumbii albastre,stavrid de Noua Zeelandă sau sardele de Atlantic.

Conținut: Anșoa  48%,ulei extravirgin măsline 45%, sare, condimente, după caz legume. Termen de valabilitate: 6 luni.

Ambalare:cutie 1kg

 15.  ICRE ROSII2 KgCalitatea I – Icrele provin de la o singură specie şi de la un singur exemplar

Calitatea a II-a –  Include icre obţinute de la mai mulţi indivizi şi chiar de la specii diferite. Indiferent de calitate,boabele trebuie să fie individualizate,fără resturi conjunctive sau coaguli de sânge,cu o substanţă de legătură de culoare portocalie,.

Nu sunt admise alte substanţe conservante decât clorura de sodiu . Valabilitatea pentru produsul sigilat, in conditiile de pastrare -4C – 3C este de 12 luni, pentru intervalul -4C – +0C Valabilitatea este de 9 luni, iar pentru intervalul +0C – +4C, valabilitatea este de 1 luna.

 16.  SOMON AFUMAT20 KgCompoziție: Somon desolzat, decapitate,evicerat, fără înotătoare,acid citric acid acetic, sare alimentară, condimente, lichid de fum sau fum aerosolizat.

Pentru produsele din pescuit transformate prin afumare la cald, musculatura va fi suculentă şi fragedă, desprinzându-se uşor de pe oase. Pentru produsele din pescuit transformat prin afumarela rece, musculatura este fermă şi se desprinde relativ greu de pe oase. Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Condiţii de admisibilitate

Aspect exterior:Peşti felii sau fileuri, cu pielea curată, sănătoasă, fără sare exudată. Se admit uşoare rupturi ale abdomenului, uşoare leziuni sau rupturi ale pielii la maxim 5% din exemplarele de peşte dintr-o unitate de ambalaj. Nu se admit urme de sânge.

Culoare roz portocaliu, cu aspect strălucitor şi marmorat, nici uscat, nici foarte uleios.

Culoare exterioară

Se admite culoarea spre brun închis şi portiuni slab afumate la maxim 3% din numărul de exemplare din ambalaj.

-Miros şi gust:Miros plăcut, specific de peşte afumat. -Gust sărat, caracteristic de peşte afumat. Fără gust şi miros străin sau de rânced. La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie.

Produsele a căror conservabilitate este garantată un timp limitat, după aplicarea unui tratament ca afumarea, trebuie să poarte pe ambalaj o inscripţie clară şi vizibilă care să arate condiţiile de depozitare, în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind etichetarea produselor alimentare.

Termen de garanție 1 an; modalitatea de ambalare 500g, 1 kg, 2 2 kg.

 17.  SARDINE8  KgSardină  prelucrată sub formă întreagă, în greutate de minimum 250 de grame și maximum 400 de grame, cu dimensiuni între minimum 25 cm și maximum 30 cm.

Produs refrigerat

Temperatura 0° C până la +4° C. Proprietăţi microbiologice:Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g;

-Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice

Aspect: aspectul exterior este de pește întreg, desolzit, fară viscere, cu pielea curată și zvântată. Peștele prezintă suprafață netedă fără rupturi ale pielii.

Termenul de valabilitate:

Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.

În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinteminim 25% din volumul ambalajului.

 18.  FRUCTE DE MARE12 KgConținut:Calamar,sepie,crevețidecorticați,carnede scoici, scoiciVenus,caracatiță.

Produs congelat

Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g. La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie. Termen de garanție 4 luni

Ambalare:Pungă plastic gramaj 1 kg

temperatura de pastrare:-20 grade

 19.  PASTRAV INTREG725 KgPăstrăv proaspăt cu o greutate  în jur de 300g.

Valoare nutriţională pentru 100g păstrăv:

-proteine 19,5%,

Produs refrigerat

Temperatura 0° C până la +4° C. Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Proprietăţi organoleptice:

-aspect:suprafaţă uscată, curată, nelipicioasă

-culoarea:naturală, specifică

-consistenţa: fermă şi elastică, atât la suprafaţă, cât şi în secţiune, urmele ce se formează la apăsare cu degetul revin repede

miros:plăcut, caracteristic, fără miros de alterare sau miros strain. Termenul de valabilitate:Maxim 48 ore de la momentul pescuirii.  În sezonul racoros aceasta se poate prelungi până la 72 ore.

Ambalare:Lăzi cu pereți dubli și izolație care să permită și  scurgerea apei de gheță topită.

La ambalare: 5 straturi degheaţă şi 4 de peşte.În momentul ambalării gheaţa trebuie să reprezinte 70% din volumul total al ambalajului la ajungerea la destinaţie gheaţa trebuie să reprezinte minim 25% din volumul ambalajului.

 20.  SARDINE IN SOS TOMAT200 bucIngrediente: SARDINE (72%) (Sardina pilchardus walbaum, pescuit in Oceanul Atlantic Ocean), sos tomat 28% (concentrat din rosii 36%, apa, ulei de SOIA si sare).

Proprietăţi organoleptice : aspectul conţinutului : masă compactă, având la suprafaţă ulei ; culoare normală, fără semne de alterare, miros şi gust : placute, specifice de peşte, fără condimente excesive, fără miros şi gust străine, consistenţă normală, conţinut de peşte de min 65. Proprietăţi microbiologice:

Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.

Ambalare şi marcare 125 grame : se ambalează în cutii metalice, cositorite şi lăcuite in interior, închise ermetic şi avizate conform dispoziţiilor sanitare în vigoare, cu cheiţă. Eroare tolerată la conţinutul ambalajului este de +./-5%, recipientele metalice trebuie să fie neturtite, nebombate şi neruginite, nu se admit la interior pete de rugină. Marcarea să fie conformă cu standardele în vigoare./-5%. Termen de valabilitate: 6 luni.

 21.  BUTERFISH8 KgButterfish-ul este un pește marin, cu carnea albă, are o textură fină, fără oase,

Produs afumat. Proprietăţi microbiologice: Salmonella: absent/25g; Bacterii coliforme maxim 10%; Escherichia coli absent/g; Bacterii sulfito-reducătoare maxim 100/g.Culoare:la exterior gălbuie, la interior albă

La recepţionarea mărfii, produsele vor fi în prima parte a termenului de garanţie.

Ambalare cantitate 2-4 kg

 

 

Cum ți se pare subiectul?

Ce părere ai? Comentează aici!

Comentariul tău
Numele tău

Sondaj Observatorul Prahovean

Provocarea Observatorul Prahovean

Doctor bun

Medicul Carmen Ionică m-a salvat după un diagnostic greșit”

Observatorul Prahovean continuă campania „Doctor bun” dedicată medicilor apreciați...

„Datorită medicului Oana Ignatov am ales Maternitatea Ploiești”

Ioana Arion este o ploieșteancă ce a născut un...

Interviu cu stomatologul Claudiu Petriu, omul care redă frumusețea zâmbetului

În lumea stomatologiei, există oameni specializați, care nu doar...
- Publicitate -

Antreprenori de succes

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat...

Chic Fleuriste, arta bijuteriilor din flori naturale la Ploiești

În centrul Ploieștiului, în apropierea Sinagogii, pe strada Traian...

Un antreprenor produce sucuri naturale la Urleta. Fără e-uri!

Urleta, satul din Prahova care îmbină istoria cu modernitatea,...
- Publicitate -

Exclusiv

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat...

Zeci de case din Ploiești vor fi demolate. Oamenii sunt disperați

Situație revoltătoare în Ploiești. Aproximativ 50 de case de...

Patroni de magazine înșelați prin terminalele self pay

Escrocii au găsit o metodă prin care să-i lase...

Ce a pățit șoferul care a golit vidanja pe câmp, la Berceni

După ce Observatorul Prahovean a publicat imagini surprinse recent cu...

Pasajul sub DN 1, pagubă de un milion de euro la Primăria Azuga

Primăria Azuga a solicitat suspendarea licitației pentru viitorul pasaj...

Ai un pont?

Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0785 075 112

- Publicitate -

Știri noi

Unde vezi un Morgan 1986, mașina care cântărește nici o tonă

Retro Cars România, în parteneriat cu Grupul Observatorul Prahovean...

CCR a validat primul tur al alegerilor prezidențiale din 4 mai

Curtea Constituțională a României a validat primul tur al...

A nins pe Transfăgărășan. Când va fi deschis drumul

În noaptea de 8 spre 9 mai, a nins...

Invazie de șobolani pe o stradă din Ploiești

Focar de infecție pe o stradă din Ploiești. Mai...

Cum se circulă pe DN1 în Prahova. Unde sunt coloane

Traficul rutier pe DN1 în Prahova a început să...
- Publicitate -

Emisiuni

Se poate și la Ploiești. Orașul se schimbă

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Ștefan Vlăsceanu au...

Cum poți avea factură de curent pe ”minus”? Secretul fotovoltaicelor

De la 1 iulie, guvernul nu va mai subvenționa...

Tăieri de sporuri și salarii în Primăria Ploiești

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Ștefan Vlăsceanu au...
- Publicitate -

Vox Publica

De ce simțim atâta frică zilele astea?

Crearea a două tabere între membrii aceleiași populații este...

Ploieșteancă din Diaspora după vot: „Stau cu inima strânsă”

Votul din 4 mai a generat o imagine distorsionată...

PSD-ul, balaurul cu șapte capete, a îngropat România

Indiferent cât am fost de blamată cu privire la...
- Publicitate -

Pe aceeași temă

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat...

Zeci de case din Ploiești vor fi demolate. Oamenii sunt disperați

Situație revoltătoare în Ploiești. Aproximativ 50 de case de...

Patroni de magazine înșelați prin terminalele self pay

Escrocii au găsit o metodă prin care să-i lase...

Ce a pățit șoferul care a golit vidanja pe câmp, la Berceni

După ce Observatorul Prahovean a publicat imagini surprinse recent cu...
- Publicitate -

Pasajul sub DN 1, pagubă de un milion de euro la Primăria Azuga

Primăria Azuga a solicitat suspendarea licitației pentru viitorul pasaj...

Muncitori fără echipament de siguranță, la înălțime, în Ploiești

Inconștiență pe un șantier din centrul Ploieștiului.  Muncitorii lucrează...

Lista localităților din Prahova unde Simion a câștigat cu peste 50%

George Simion, candidat AUR, a câștigat detașat primul tur...