Într-un oraș încă mizerabil, câțiva copii fac curat pe o stradă din Ploiești (video)

3

Un cititor Observatorulph.ro, impresionat de gestul copiilor, a ținut să le arate tuturor că există speranțe într-o generație pe care nu puțini o consideră indirerentă, rupă de realitate.

Realitatea este că nu suntem o comunitate pierdută, atât timp cât ne pasă. Iar dacă implicarea vine de la copii, atunci chiar există speranță.

Problemele grave ale salubrizării Ploieștiului sunt de ani buni. Deși situația pare să se fi detensionat, iar activiatea a fost reluată, gunoiul care sufocă acum Ploieștiul nu va fi strâns prea curând. Platformele sunt încă revărsate pe domeniul public și tombereoanele stau pe străzi de aproape o săptămână.

Câțiva copii din Cartierul Nord, de pe strada Laurilor, au ieșit în zona în care locuiesc, să încerce să schimbe imaginea măcar în apropierea Sfintelor Sărbători Pascale.

Veți spune că nu este normal ca niște copii să facă asta și poate așa și este, dar cu siguranță este normal să le pese și să se implice, iar pentru asta merită respectul tuturor. Rușinea, dacă mai există, ar trebui să fie la ”adulții” care au adus aproape întreg județul într-o astfel de situație.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

3 COMENTARII

  1. Exact: RUSINE sa le fie la Adultii din Primarie care au facut acest lucru posibil. Tot Ploiestieul este plin de mizerie facuta de noi ploiestenii. Parcurile sunt vandalizate, se arunca gunoaie peste tot dar Primaria NU doreste sa implementeze un sistem de monitorizare video, cica incalca drepturile si libertatile oamenilor. Adica aia au drepturi sa arunce gunoaie pe strazi si sa distruga iar restul au dreptul sa plateasca pagubele.
    Nu este de vina Primarul actual, ci cel de dinaintea lui precum si toata sleahta de Consilieri ai orasului.

    O zi buna!

  2. Adultii aia care spuneti nu isi primise salariul din luna februarie…Vi se pare normal?Sunt oameni cu familie,cu greutati,facturi de platit,chirii de platit si sarbatori in care trebuie sa isi bucure familia. Cati dintre voi ati munci degeaba?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău