Șofer cu mașina blocată la Ploiești pentru că automatul SGU nu primește bancnote, ci doar monede. De ce nu a putut plăti prin SMS – VIDEO

Ziua de ieri a fost cu adevărat una de marți, cu trei ceasuri rele, pentru un prahovean. Acesta ne-a povestit cum a fost sancționat de un echipaj al SGU Ploiești, care stătea la pândă, după ce a încercat să plătească taxa la un automat nefuncțional cu bancnote. VIDEO la finalul articolului.

Sesizarea cititorului:

”Ieri am venit la Ploiești pentru a-mi repara telefonul al cărui ecran s-a spart. Am parcat în zona hotelului Prahova și am mers la automat să plătesc taxa de parcare. După câteva încercări nereușite de a plăti cu bancnote, am mers la magazinele din zonă pentru a schimba în monede.

După ce am reușit să scot bonul de la automat, când am ajuns la mașină am constatat că o roată era blocată de un echipaj de la SGU Ploiești. Stăteau la pândă în zonă, parcați lângă un magazin de hrană pentru animale și au profitat de absența mea pentru a mă sancționa. În situația mea s-a regăsit un alt șofer, care a mers cu mine să facă rost de monede, și el având roata blocată.

Am mers cu un angajat de la SGU la automat și a constatat că acesta nu primește bancnote, dar degeaba. Mi-a spus că trebuia să achit tariful de parcare prin SMS. Când i-am arătat telefonul spart s-a blocat, dar tot mi-a luat banii, 110 de lei pentru a-mi debloca roata și mi-a spus că pot face sesizare la conducerea SGU.

Am fost la sediul societății și am discutat cu șefa compartimentului blocări, i-am explicat situația și i-am arătat filmarea cu automatul nefuncțional pe care v-am trimis-o și dvs. L-a sunat pe angajatul care mi-a blocat roata, care i-a confirmat cele povestite de mine, apoi m-a pus să fac o reclamație pe care am depus-o la registratură. I-am spus și dânsei că nu am putut plăti prin SMS având telefonul stricat și mi-a zis că o comisie va analiza cazul meu în 30 de zile.

Mi se pare aberant ca angajații SGU să stea la pândă și să sancționeze șoferii de bună credință, care nu pot plăti taxa la automatul parțial defect și sper ca odată publicată pățania mea cei din conducerea Primăriei Ploiești să reacționeze ca să nu mai treacă și alții prin experiența mea: și corect și cu banii luați…”

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților SGU Ploiești.

VIDEO Automatul care ar trebui să elibereze bonuri pentru plata taxei de parcare nu funcționează cu bancnote:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

7 COMENTARII

  1. Nu stiu cat timp trebuie sa mai suportam incompetentii din birourile SGU care isi iau leafa pe seama noastra. Nu am vazut niciun comentariu care sa dezaprobe cele spuse de mine. Se vede clar lipsa de interes din partea lor sau poate se simt cu musca pe caciula si le e frica sa comenteze, cine stie ce prostii le poate debita mintea lor „odihnita”.

  2. Cateodata am impresia ca unele institutii sau organisme ale statului lucreaza impotriva cetateanului. La 100 de metri mai incolo de locul unde s-a petrecut fapta relatata, sunt zeci de masini oprite in drum, blocand banda a doua, ale unora care merg la banci, la farmacii, la Mac, la casele de schimb…Pe aceia nu-i vede nimeni, nu-i deranjeaza nimeni. E a nu stiu cata oara cand semnalez acest aspect. Alooo ?! Politia locala, SGU, aveti vreo reactie ? Bineinteles ca nu !!! Asa cum nu aveti de zeci de ani… In schimb in curand nu va mai exista loc de parcare fara plata. Dar pentru prosti. Desteptii in continuare ne vor sfida si vor sfida regulile. C-asa-i in Romania !!!

  3. Claritatea imaginilor filmate de cetățean contrazice „povestea” cu telefonul, iar cei care comentează cu privire la „incompetență”, „lipsă de interes”, „mintea odihnită”, să se ofere voluntar să meargă o zi cu echipajele SGU, să îndure înjurături, amenințări, scuipați etc. și apoi să revină cu păreri. Cetățeanul cu pricina avea două variante. Prima să meargă peste drum, chiar la parcarea din fața hotelului Prahova și să plătească la parcometrul de acolo, iar cea de-a doua, înainte să plece de lângă mașină, să sune la dispeceratul SGU, să anunțe defecțiunea, să spună numărul de înmatriculare, astfel încât la controlul echipei SGU să nu ajungă în situația prezentată. O zi bună tuturor!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău