Crește îngrijorător numărul de infectări? Ai la îndemână o soluție sigură de acces la opinii medicale avizate

0

Menținerea ”distanțării sociale” este una dintre principalele recomandări ale specialiștilor din medicină în ceea ce privește prevenția față de Covid19. Evitarea contactului cu eventualii purtători ai virusului SARS-COV-2 este una dintre principalele preocupări ale momentului.

De aici și dilema pe care o au mulți dintre noi atunci când este vorba despre vizita la medic. Este inevitabil să îți pui întrebarea: nu cumva vreunul dintre cei care au trecut pe aici este purtător? Dacă da, am luat sau nu am luat virusul?

Cum poți reduce acest risc? Este bine să știi că există posibilitatea de a primi sfaturi de la un medic, fără a ajunge la cabinet.

www.consultatia.ro este platformă care îți oferă posibilitatea de a intra în contact de la distanță cu unul dintre cei mai cunoscuți medici prahoveni, Alin Scarlat, medic primar, doctor în medicină internă.

Tot aici poți primi online opinii medicale avizate și de la alți medici specialiști, platforma fiind într-o continuă dezvoltare.

Accesează www.consultatia.ro și vei putea primi sfaturile medicului specialistului oriunde te vei afla, având la îndemână dotări tehnice minimale: un smartphone, un laptop sau un PC.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău