Lovitură pentru ploieștenii care locuiesc în blocurile turn. Gunoiul nu va mai fi ridicat de la ”ghenă”

3

Operatorul de salubritate din Ploiești a transmis o adresă asociațiilor de proprietari din blocurile turn prin care anunță că de la 1 octombrie nu va mai încărca și ridica gunoiul din camerele de pre-colectare, cunoscute sub denumirea populară de ”ghene”.

Astfel, locatarii trebuie să încarce singuri gunoiul în tomberoane și să le scoată în afara camerelor de pre-colectare, lucruri făcute până acum de angajații Rosal.

Președintele unui asociații de proprietari de pe Șoseaua Vestului ne-a transmis o copie a adresei primite de la Rosal cu următorul mesaj:

”De 2 săptămâni Rosalul nu a mai ridicat gunoiul de la blocul nostru (n.r. bl 102, Șoseaua Vestului nr 18). Asa arată ghena și informarea primită de la ei. Chiar nu există nimeni în orașul asta pe care să îl intereseze? Nu-i poate trage nimeni la răspundere? E stat în stat?”

Informarea Rosal Ploiești pentru asociațiile de proprietari din blocurile turn:

Așa arată astăzi ghena blocului 102 de pe Șoseaua Vestului

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Patronii rosalului ar vrea sa lucreze fara personal daca l,i se admite Zeci de ani au facut acest lucru ,iar acum nu vor ,cred ca vor bani degeaba .Edilii astia ,pana nu vor face acest oras ,un munte de gunoi ,nu se lasa .In doi ani pretul pt. ridicarea gunoiukui a crescut de 4 ori ,vedeti ca se poate crestere de400 la.suta

  2. Un motiv in plus sa se rezilieze contractul cu ROSAL. Cum s-a incheiat contractul si cine raspunde? Actualul primar este incompetent si n-a facut decat sa-i cante in struna lui Prigoana ( ordin de la partid ).

  3. Contractul cu Rosal a fost semnat pe vremea primarului Volosevici, cel care va fi votat de fraieri luna aceasta. O sa ramana tot Rosal pentru ca ordinul de la partid si banii lui Prigoana sunt mai presus de ploiesteni.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău