VIDEO: S-a deschis Aqua Parc Ploiești! Și noi care ziceam că Primăria Ploiești nu a făcut nimic în ultimii patru ani…

1

Profităm de ocazie pentru a prezenta în mod public scuzele noastre față de municipalitatea ploieșteană, pe care am suspectat-o că doarme de nu se mai oprește.

Să nu vă lăsați induși în eroare și să credeți că este arteziana de la parcul Nichita Stănescu, pentru că nu este.

În realitate, vorbim despre un proiect grandios, care deja atrage turiști. Și nu este vorba despre turiști români, ci despre străini, care deja se bucură de obiectivul turistic.

Pentru a nu strica ceea ce poate reprezenta o reală concurență pentru litoral și nu numai, facem apel la Poliția Locală Ploiești, să nu cumva să aibă mâncărici și să patruleze prin zonă, stricând sejurul amatorilor de senzații ude. E drept că nu prea patrulează pe nicăieri, dar ziceam și noi așa, la gândul că nu bănuim ce-i apucă dintr-o dată…

Dacă nu vreți nici în ruptul capului să asimilați zona unui Aqua Parc, măcar priviți partea bună a lucrurilor… ne mai spălăm și unii dintre noi, fără a fi terorizați de grija apometrelor. În plus, se mulează perfect și pe recomandările Arafatului, măcar pe cea cu spălatul pe mâini, chiar pe tot corpul. Dacă nici asta nu e prevenție…

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Sa vina si in zona McDonalds Nord ca sunt multi tigani care se iau de cetateni nejustificat.In special seara.Sunt in special cei care ziua spala parbrize in intersectii.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău