VIDEO: ”Jaful secolului” la Ploiești. Au furat o pubelă de gunoi cu troleibuzul

0
77623e43-12dc-43c5-8d6b-346bbf260bb8_95c78.jpg

77623e43-12dc-43c5-8d6b-346bbf260bb8_95c78.jpg

Imaginile prezentate în exclusivitate de Observatorulph sunt din categoria: ”Viața bate filmul, oricât de inspirat ar fi scenaristul”.

Inspirați de celebrul film ”Jaf în stil italian”, doi ploieșteni au comis ”Jaful secolului” în Ploiești. Cum nu aveau de unde să fure lingouri de aur și nici nu aveau un Mini Cooper în dotare, cei doi s-au adaptat situației, utilizând ce au avut la îndemână, respectiv un troleibuz din dotarea TCE Ploiești (PH 915). Prada: o pubelă de gunoi.

Scenele au fost surprinse de camerele de vedere amplasate la ”locul faptei”, în ultima parte a anului trecut, însă cel care le deținea s-a hotărât acum să le facă publice, simțind că nu este cazul să râdă singur. Totodată, acesta susține că a sesizat și Poliția, întrucât legea spune că fapta este aceeași, indiferent de valoarea bunurilor furate.

IPJ Prahova: ”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorului.”

Din imagini se poate observa că troleul 44 nu oprește într-o stație, ci într-o curbă, timp suficient ca ”prăduitorul” de ocazie să coboare, să ”salte” prețioasa pradă, apoi să dispară în noapte… mai bogat cu o pubelă. Nu este de competența noastră să stabilim dacă a existat complicitatea cu cel care conducea troleibuzul, însă nu putem să nu ne întrebăm, în cazul în care au acționat cu o înțelegere prealabilă, ce-i iese omului la această afacere: partea lui este capacul pubelei? Sau sunt vecini și o folosesc în comun?

Pe lângă precizările polițiștilor de la finalizarea anchetei, le așteptăm cu interes și pe cele ale conducerii TCE Ploiești. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău