hqdefault_2_26920_87119.jpg

Mai mulți comercianți, care au solicitat spații la Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor, organizat anul acesta în Parcul Municipal Vest, au fost agresați, miercuri, în jurul orei 14:00.

UPDATE La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care îl legitimează pe bărbatul agresiv:

WhatsApp_Image_2019-12-04_at_14.49.49_edaa6.jpeg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comercianții au reclamat că au depus cereri la Primăria Ploiești pentru închirierea de spații, care i-a redirecționat la administrația Parcului Municipal Vest.

Aici au aflat că o firmă privată se ocupă de organizarea târgului și orășelul copiilor, fără însă a li se furniza datele de contact sau condițiile și tarifele de închirere.

”Am fost aproape în fiecare zi la parc să aflăm cum putem închiria spații, însă cei de aici ne-au trimis la plimbare. Este jignitor cum înțeleg acești oameni să încheie contracte pe domeniul public!” a fost mesajul unui comerciant nemulțumit.

La fața locului se află și reporterii observatorulph.ro, care au surprins momentul în care un bărbat l-a agresat pe unul dintre comercianții care protestau împotriva lipsei de transparență a conducerii Parcului Municipal Vest.

Atât purtătorul de cuvânt al primăriei, cât și directorul Parcului Municipal, Constantin Donald, nu au răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg