Scene de violență la Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor din Parcul Municipal Ploiești Vest – VIDEO

0
hqdefault_2_26920_87119.jpg

hqdefault_2_26920_87119.jpg

Mai mulți comercianți, care au solicitat spații la Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor, organizat anul acesta în Parcul Municipal Vest, au fost agresați, miercuri, în jurul orei 14:00.

UPDATE La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care îl legitimează pe bărbatul agresiv:

WhatsApp_Image_2019-12-04_at_14.49.49_edaa6.jpeg

Comercianții au reclamat că au depus cereri la Primăria Ploiești pentru închirierea de spații, care i-a redirecționat la administrația Parcului Municipal Vest.

Aici au aflat că o firmă privată se ocupă de organizarea târgului și orășelul copiilor, fără însă a li se furniza datele de contact sau condițiile și tarifele de închirere.

”Am fost aproape în fiecare zi la parc să aflăm cum putem închiria spații, însă cei de aici ne-au trimis la plimbare. Este jignitor cum înțeleg acești oameni să încheie contracte pe domeniul public!” a fost mesajul unui comerciant nemulțumit.

La fața locului se află și reporterii observatorulph.ro, care au surprins momentul în care un bărbat l-a agresat pe unul dintre comercianții care protestau împotriva lipsei de transparență a conducerii Parcului Municipal Vest.

Atât purtătorul de cuvânt al primăriei, cât și directorul Parcului Municipal, Constantin Donald, nu au răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău