- Publicitate -

Construit pe bani publici, restaurantul Hipodromului din Ploiești a devenit afacerea familiei directorului Lucian Rădulescu

Data:

Distribuie articolul:

radulescu-cununie_e2821.jpg

Vi-l mai amintiți pe Lucian Rădulescu, consilierul parlamentar care a șocat opinia publică prin modul felul în care a batjocorit un polițist? Imediat după apariția înregistrării, a fost dat afară de la cabinetul parlamentar (PSD) unde lucra. Om bun, primarul Ploieștiului (PNL) l-a păstrat director adjunct al Clubului Sportiv Municipal (CSM). Așadar, după incidentul cu polițistul, a fost promovat. Probabil pentru că primarul a considerat că merită.

- Publicitate -

Dar de ce este ținut în funcția care îi conferă un cuvânt greu de spus în gestionarea bugetului anual de  aproximativ 16,6 milioane de lei? Da, ați înțeles bine, 16,6 milioane de lei!!! Iată o întrebare bună și pentru noi. Am vrut să aflăm motivele pentru care Rădulescu nu este bun pentru funcția oarecum onorifică de consilier parlamentar dar este foarte bun să fie director adjunct al unui club care cheltuiește anual din bani publici aproximativ 3,5 milioane de euro. Deloc surprinzător, am aflat cu totul altceva.

Să începem. Ca director adjunct, Lucian Rădulescu, se ocupă în mod direct, prin fișa postului, de Hipodrom. Înainte de a prelua această funcție prin concurs, Rădulescu a avut una dintre cele mai ciudate și  dubioase traiectorii în clubul primăriei, pentru el fiind create inclusiv funcții noi. Mai ales în ultimii doi ani, acesta s-a ocupat cu predilecție de Hipodrom, afișând o relație extrem de strânsă cu viceprimarul PSD al Ploieștiului, Cristian Ganea, coordonator al activității CSM din partea Primăriei. Relația strânsă de prietenie dintre cei doi este una de notorietate atât printre membrii PSD, cât și în ”lumea bună” a Ploieștiului.

Revenim. Înainte de preluarea funcției de director adjunct de către acest, CSM a închiriat restaurantul construit odată cu complexul hipic din fonduri europene, unei firme de reciclare a deșeurilor.

- Publicitate -

Asociat unic și administrator este un pensionar respectabil al fabricii Rulmenți Grei. Aveam să aflăm că este tatăl concubinei lui Rădulescu, doamnă cu care domnul director locuiește împreună și își împarte viața de câțiva ani. Relația este de notorietate în Ploiești și nu numai, cei doi fiind prezentați în public drept ”soț și soție”.

Mergem mai departe. Odată semnat contractul de închiriere, afacerea a fost preluată de doi tineri descucăreți, care sunt (o simplă coincidență, nu?) chiar ”finii” directorului adjunct al de la CSM. Până la căsătoria religioasă, directorul Rădulescu a fost ”martor” la cea civilă.

CSM-ul lui Rădulescu organizează licitația câștigată de firma viitorului socru

- Publicitate -

Am fost curioși să vedem ce s-a întâmplat de fapt. În vara anului 2016 s-a inaugurat Hipodromul din Ploiești, complexul construit cu fonduri europene și de la bugetul local în valoare de peste 10 milioane de euro. Doi ani mai târziu, CSM Ploiești, al cărui director adjunct este din septembrie 2018 Lucian Rădulescu, organizează o licitație pentru închirierea restaurantului din incinta hipodromului.

De menționat că în acea perioadă, Rădulescu a deținut funcții ciudate în CSM, cum ar fi aceea de ”coordonator secție fotbal” – secție aproape fără activitate, sau funcții gen ”consilier al directorului general”.

Procedura este câștigată de societatea ECOLOGICAL TEHNOSERV EQUIPMENT – S.R.L. De altfel, aceasta a fost și singura firmă participantă, care a oferit tariful minim de 1.500 de euro pe lună. Cel puțin așa reiese din adresa transmisă de Primăria Ploiești la solicitarea observatorulph.ro privind procedura de achiziție:

- Publicitate -

primaria_a63ee.jpg

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, această societate îl are unic asociat și administrator pe IVAN HARALAMBIE, un pensionar cu domiciliul în Bariera București. Așa cum spuneam, acesta este nimeni altul decât tatăl Georgianei Ivan, concubina directorului Rădulescu. Societatea respectivă a fost înființată în 2017 și are ca obiect principal de activitate ” Recuperarea materialelor reciclabile sortate”.

tehno-ivan_35457.jpg

Firma este reprezentată legal de concubina directorului Rădulescu

Legătura dintre Ivan Haralambie și Ivan Georgiana nu este doar una de nume/familie. Firma câștigătoare a licitației organizată de CSM-ul condus de Rădulescu este reprezentată legal de concubina acestuia. Pe ce ne bazăm? Ivan Georgiana apare la Registrul Comerțului ca procurator pentru Ecological Tehnoserv. Prin documentul respectiv, firma își schimbă obiectul principal de activitate în vânzarea carburanților. 

- Publicitate -

ivan-georgiana_522ac.jpg

După licitație, afacerea este preluată de ”finii” lui Rădulescu

După câștigarea licitației, la a cincea strigare, restaurantul ”La Hipodrom” a fost amenajat și deschis în toamna anului trecut, însă nu de către pensionarul de la Rulmenți Grei, Ivan Haralambie, cum apare în actele firmei, ci de doi tineri. Este vorba de Emilia și Bogdan Marinescu, viitorii fini ai lui Lucian Rădulescu și Ivan Georgiana. Aceștia administrează și un club în Belgia, Bogdan Marinescu lăudându-se pe Facebook că acolo a organizat și un concert al manelistului Florin Salam.

Afacerile se îmbină perfect cu relațiile personale nași-fini

- Publicitate -

Contractul de închiriere dintre CSM și Ecological Tehnoserv este valabil pe 5 ani și, deși restaurantul a fost construit din fonduri europene, nu conține nicio clauză privind natura evenimentelor pe care le poate găzdui, cum ar fi nunți sau botezuri.

Relația dintre directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu și cei care administrează efectiv La Hipodrom, finii săi, nu este una secretă, pe Facebook fiind postate fotografii de la cununia civilă a soților Marinescu, unde Rădulescu și concubina sa au fost ”martori” sau din concediile petrecute împreună de cele două familii.

Lucian Rădulescu: ”Este o chestiune care ține de familie, nu comentez!”

- Publicitate -

Contactat de observatorulph.ro, Lucian Rădulescu nu a dorit să comenteze această situație. ”Nu doresc să comentez, sunt lucruri care țin de familie!” 

CSM și Primăria Ploiești tac mâlc

La final este foarte important să subliniem reacția de opoziție totală a primăriei și CSM în a ne răspunde la întrebările/solicitările de informații transmise.

Subliniem că așteptăm cu maxim interes punctele de vedere ale acestora. Sperăm că primarul Adrian Dobre sau viceprimarul Cristina Ganea nu sunt părtași la operațiunea de ”punere a batiste pe țambal” pe care a început-o primăria pe care o conduc pentru a-l proteja pe directorul adjunct al CSM.

Publicăm ultima dintre solicitările de informații la care nu am ptimit răspuns. Vă rugăm să observați că a fost trimisă la data de 22 octombrie, adică acum 14 zile.

Solicitarea observatorulph.ro rămasă fără răspuns de la Primăria Ploiești, CSM Ploiești și directorul adjunct Lucian Rădulescu:

solicitare_56115.jpg

sursa foto: Facebook/La Hipodrom/Emilia Marinescu/Bogdan Marinescu

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Imaginea zilei în Prahova: „Vă rog frumos nu mai îți luați caserolele pisicilor…”

În parcul de la Păulești, de când intri, îți...

Femeie fără permis prinsă când conducea în Ploiești sub influența alcoolului

O femeie a fost depistată în Ploiești în timp...

Amplă acțiune a polițiștilor prahoveni în zona Sălii Sporturilor Olimpia

O amplă acțiune a polițiștilor prahoveni, pentru prevenirea și...

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a fost condamnat cu suspendare

Vineri, 17 mai 2024, Curtea de Apel București l-a...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Imaginea zilei în Prahova: „Vă rog frumos nu mai îți luați caserolele pisicilor…”

În parcul de la Păulești, de când intri, îți...

Amplă acțiune a polițiștilor prahoveni în zona Sălii Sporturilor Olimpia

O amplă acțiune a polițiștilor prahoveni, pentru prevenirea și...
- Publicitate -