hoti_0ab32.jpg

Doi hoți au fost surprinși la furat, ieri, într-un magazin din cartierul Nord din Ploiești, de o cameră de supraveghere. Observatorulph.ro a intrat în posesia imaginilor, care vor ajunge și la Poliție.

Ieri după-amiază, angajații unui magazin de cartier din zona Nord au observat comportamentul suspect al unor clienți.

Un bărbat și o femeie s-au plimbat minute bune printre rafturi, iar după ce au plecat, plătind doar o pungă de alune, angajații au observat dispariția mai multor produse de pe rafturile raionului de cosmetice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și O bandă de hoți de mașini acționează în Ploiești. Fură mașini și le schimbă plăcuțele de înmatriculare

Imediat, aceștia au accesat imaginile surprinse de camerele video instalate în incinta magazinului și i-au văzut pe suspecți în acțiune.

”Au furat mai multe deodorante, șampoane, creme de față, în valoare de câteva sute de lei. Vom face un inventar și azi vom depune plângere la Poliție. Cei doi au mai avut un complice, care s-a plimbat prin magazin, pregătit probabil să distragă atenția angajaților sau paznicului. După furt, cei trei au plecat în spatele blocurilor să se bucure de pradă”, ne-a transmis proprietarul magazinului.

Acest furt nu este singular, în ultima perioadă în magazinele de cartier din Ploiești acționând foarte mulți hoți, aceștia scăpând basma curată în absența probelor video.

VIDEO

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg