masina_c5835.jpeg

O familie din Ploiești trece prin momente dificile după ce a fost prădată de două ori în mai puțin de 48 de ore. Prima dată le-a fost furată din fața casei o geantă cu acte și cheile unei mașini, pe care hoțul a furat-o a treia zi. Reacția polițiștilor Secției 3 a fost una ”tipică”, din păcate: ”stați liniștită, o să arunce cheile pe undeva”.

În dimineața zilei de 31 august, mașina de serviciu a soțului Georgianei R., parcată în fața casei de pe strada Mărășești din Ploiești, a fost spartă de hoț/hoți. Aceștia au furat o geantă în care se aflau un portofel cu bani și documente, ștampilele firmei, carduri bancare, precum și dublura cheii de la mașina sa.

Femeia s-a dus la secția 3 de Poliție, unde a reclamat furtul, însă atitudinea oamenilor legii nu a fost cea la care spera.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Deși eram disperată, răspunsul lor a fost să stau liniștită că geanta probabil a fost aruncată pe undeva și că pe acel hoț sigur l-au interesat doar banii din portofel. Le-am repetat că printre bunurile sustrase se numără și cheile de la mașina mea, degeaba însă”, ne-a transmis ploieșteanca.

Aceasta a revenit a doua zi la secție, pe 1 septembrie, insistând că hoții trebuie găsiți având în vedere documentele și cheile furate: ”Și de această dată m-au tratat cu superficialitate. Mi-au spus că hoții nu au ce să facă mai ales cu cheile și că le vor arunca pe undeva”.

De ce i-a fost frică nu a scpăpat!

În dimineața zilei de 2 septembrie, femeia a constatat îngrozită că mașina sa, ale cărei chei au fost furate cu două zile înainte din mașina soțului, spartă de hoți, a dispărut din fața casei!

”Este cât se poate de limpede că cei care au furat geanta s-au întors și au văzut că acele chei se potrivesc la mașina mea și duși au fost! Mașina este în leasing, mai am de plătit doar patru rate și e în stare impecabilă! Suntem în data de 5 septembrie și nu există nicio pistă, niciun suspect, nicio cameră de supraveghere. Vă rog să publicați fotografia mașinii mele poate o vede cineva în trafic!” a fost mesajul disperat al cititoarei noastre.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților IJP Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg