cosmindragomir_SkyBlue_XL_055_Copy_138c0.jpg

Într-un decor modern și rafinat, la Sky Wellness & Spa, pășești într-o oază de liniște. Grijile sunt abandonate, temerile respinse sau uitate, iar stresul dispare gradat, eliminat din organism cu fiecare etapă ce completează ritualul tradițional turcesc.

Cea mai importantă etapă este curățarea pielii cu săpun negru (Beldi), originar din Maroc (foarte hidratant și creat din sâmburi de măsline negre și ulei de eucalipt). Sunt eliminate impuritățile și toxinele.

După o baie relaxantă de aburi, porii se dilată, iar săpunul este aplicat prin masaje delicate. Pielea absoarbe spuma, apoi devine catifelată și fină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sky-wellness_a8f4a.jpg

Urmează gomajul cu mănușa specială Kassa, prin care sunt îndepărtate celulele moarte. Exfolierea se face pe pielea ușor umedă, pregătind trupul pentru o sesiune adițională de hidratare cu produse speciale, recomandate de terapeuții de la Sky Wellness & Spa.

Pentru un ritual complet și o experiență unică, vă recomandăm un răsfăț suplimentar: băile Kneipp, două bazine cu apă caldă și două cu apă rece. Picioarele sunt introduse în baia caldă pentru două minute, iar în cea rece pentru cel mult un minut. La final, după ce este repetat acest proces de zece ori, picioarele sunt învelite într-un prosop tradițional turcesc.

sky-wellness2_c70a5.jpg

Beneficiile ritualului Hammam sunt multiple: elimină stresul, curăță și tonifiază pielea, detoxifică organismul, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește funcțiile sistemului respirator (este recomandat persoanelor cu astm sau bronșită cronică), dilată vasele de sânge, favorizează somnul și odihna, ajută la scăderea colesterolului, reglează tensiunea arterială, ameliorează durerile musculare și articulare, favorizează eliminarea apei din organism. Hammam-ul este recomandat și persoanelor cu reumatism sau care suferă de psoriazis.

Deși ambele au la bază terapia cu aburi, Hammam-ul nu trebuie să fie confundat cu sauna. Ritualul oriental are loc la o temperatură mult mai scăzută (40°C față de 100°C, cum este în cazul saunei uscate), iar umiditatea poate să atingă și cota de 100%.

Pentru suflet, minte și trup, vă așteptăm la Sky Wellness & Spa, unde ritualul Hammam este aliatul frumuseții și sănătății!

Durata Ritualului Hammam:  40 de minute.

Poți afla mai multe despre Ritualul Hammam direct de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/skywellnessspa/

Detalii și prețuri: http://www.sky-center.ro/sky-wellness-spa/

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Vlad
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg