fbpx

44fc7eb9e33a1184abb9b8989b43063c_paddy_jones_cfe10.png

Scenele s-au petrecut joi seara, în satul Belciug, comuna prahoveană Drăgănești. Nepoata presupusei victime a sesizat poliția, însă scena nu este chiar ceea ce părea inițial.

Dacă dragostea-i mare, vârsta ce mai contează? Diferența de 43 de ani nu reprezintă un impediment, putând fi lesne ignorată, dacă s-a băut suficient în prealabil. Cei din jur devin mai frumoși, mai frecventabili.

O tânără prahoveancă a mers în vizită la mătușa ei. În momentul în care a intrat în casă, și-a găsit ruda, în vârstă de 82 de ani, claie peste grămadă, cu un bărbat în vârstă de 39 de ani. Poziția părea nefirească în contextul trecerii anilor peste mătușa  iubăreață, dar firească în contextul unei inimi zburdalnice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra i-a alertat pe polițiști, reclamând un viol, refuzând practic să creadă că unde dragoste e, trebuie să fie și acrobații specifice patimilor.

Polițiștii s-au pus imediat pe treabă, însă elanul le-a fost brusc temperat de faptul că bătrâna era suficient de beată, încât să nu poată relata cu exactitate dacă a pus suflet sau pasiunea a venit dintr-o nefirească forțare a tânărului.

Totuși, ancheta va continua, iar polițiștii speră ca femeia să treacă peste mahmureală, pentru a da o declarație cât de cât coerentă, iar cazul să se încheie fie cu felicitări pentru performanță, fie cu un dosar penal pentru viol.

Revenim cu detalii. (foto cu caracter ilustrativ)

44fc7eb9e33a1184abb9b8989b43063c_paddy_jones_61bd7.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg