fbpx

dreamstime_s_40069351.jpg

O elevă de 18 ani din Colegiul A.I. Cuza din Ploiești este cercetată în libertate pentru loviri și alte violențe, după ce a fost arestată inițial pentru tentativă de omor, victima fiind o tânără de 19 ani. Observatorulph.ro i-a aflat povestea, care pare desprinsă dintr-un scenariu de thriller.

Eleva este fata unui preot din Urlați, care, pe fondul unor neînțelegeri cu familia, a plecat de acasă. Aceasta a devenit prietenă intimă cu o tânără mai mare cu un an, alături de care s-a și mutat în București.

Pentru o bună perioadă de timp, eleva a făcut naveta zilnic între Capitală și Ploiești, însă pe fondul unor neînțelegeri cu iubita sa a plecat de la ea din Capitală, și-a găsit un job în Ploiești și s-a mutat într-o garsonieră cu chirie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și O elevă a Colegiului A.I Cuza din Ploiești, sub control judiciar. Și-a bătut cea mai bună prietenă cu bâta de baseball

Pentru că iubita sa i-ar fi reproșat că a părăsit-o după ce a ajutat-o în momente grele, eleva s-a răzbunat. Pe 15 februarie, și-a chemat fosta iubită în garsoniera unde locuia în Ploiești, i-a spus să se întoarcă cu spatele pentru că are o surpriză pentru ea, apoi a lovit-o cu o bâtă în cap.

Din fericire, lovitura nu a fost una suficient de puternică încât să o ucidă, victima ripostând și urlând că este atacată. Vecinii au sunat la 112, iar Poliția a intervenit, reținând-o pe agresoare.

Aceasta a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, însă ulterior a fost eliberată și este cercetată acum sub control judiciar pentru loviri și alte violențe, după ce și-ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Eleva a revenit la cursuri, fiind în clasa a XII-a, însă urmează un tratament anti-depresiv, nefiind agresivă cu colegii de clasă după comiterea faptei .

in_articol_1bf54.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
bilboard_f1442.jpg