dreamstime_s_40069351.jpg

O elevă de 18 ani din Colegiul A.I. Cuza din Ploiești este cercetată în libertate pentru loviri și alte violențe, după ce a fost arestată inițial pentru tentativă de omor, victima fiind o tânără de 19 ani. Observatorulph.ro i-a aflat povestea, care pare desprinsă dintr-un scenariu de thriller.

Eleva este fata unui preot din Urlați, care, pe fondul unor neînțelegeri cu familia, a plecat de acasă. Aceasta a devenit prietenă intimă cu o tânără mai mare cu un an, alături de care s-a și mutat în București.

Pentru o bună perioadă de timp, eleva a făcut naveta zilnic între Capitală și Ploiești, însă pe fondul unor neînțelegeri cu iubita sa a plecat de la ea din Capitală, și-a găsit un job în Ploiești și s-a mutat într-o garsonieră cu chirie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și O elevă a Colegiului A.I Cuza din Ploiești, sub control judiciar. Și-a bătut cea mai bună prietenă cu bâta de baseball

Pentru că iubita sa i-ar fi reproșat că a părăsit-o după ce a ajutat-o în momente grele, eleva s-a răzbunat. Pe 15 februarie, și-a chemat fosta iubită în garsoniera unde locuia în Ploiești, i-a spus să se întoarcă cu spatele pentru că are o surpriză pentru ea, apoi a lovit-o cu o bâtă în cap.

Din fericire, lovitura nu a fost una suficient de puternică încât să o ucidă, victima ripostând și urlând că este atacată. Vecinii au sunat la 112, iar Poliția a intervenit, reținând-o pe agresoare.

Aceasta a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, însă ulterior a fost eliberată și este cercetată acum sub control judiciar pentru loviri și alte violențe, după ce și-ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Eleva a revenit la cursuri, fiind în clasa a XII-a, însă urmează un tratament anti-depresiv, nefiind agresivă cu colegii de clasă după comiterea faptei .

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg