evaluare-nationala-prahova.jpg

14 elevi din Prahova au obținut media maximă la Evaluarea Națională 2018.

Potrivit datelor postate pe edu.ro, cei 14 au obținut nota 10 atât la proba de limba română, cât și la matematică.

Elevii de 10 pe linie provin de la Colegiile Naționale Jean Monnet, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza și Nichita Stănescu, toate din Ploiești, Colegiul Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte, precum și de la școlile Spectrum și Sfântul Vasile din Ploiești, respectiv Școala Gimnazială Gheorghe Costescu din comuna Aluniș.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi AICI lista completă a rezultatelor la Evaluarea Națională 2018 din Prahovala Evaluarea Națională 2018 din Prahova

Lista elevilor cu nota 10 din Prahova la Evaluarea Națională  2018

evaluare-nationala-prahova.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...