Un elev al Școlii de Poliție Câmpina, aflat în timpul liber, a prins un suspect de înșelăciune prin metoda accidentul

0
cG5nJnc9ODAwJmhhc2g9NWNhY2RkODRjMjMwMDFkODljNTFiYmI1NDA1NGY4NjU=.thumb.jpg

cG5nJnc9ODAwJmhhc2g9NWNhY2RkODRjMjMwMDFkODljNTFiYmI1NDA1NGY4NjU=.thumb.jpg

Un elev de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina, aflat în timpul liber, a imobilizat, sâmbătă, un tânăr suspectat de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, de la care a fost recuperată suma de 20.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citați de Digi24.ro, Daniel Drăghici, care efectuează un stagiu de practică, a observat un tânăr de 16 ani despre care existau indicii că ar fi înşelat un piteştean de 74 de ani.

„Elevul se afla în faţa blocului părţii vătămate şi a observat momentul în care aceasta preda un plic tânărului. Însoţit de un prieten, a urmărit suspectul care luase plicul şi l-a imobilizat. Ulterior, telefonic, a solicitat sprijinul agenţilor Secţiei 2 Poliţie Piteşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir.

Conform aceleiaşi surse, de la suspect a fost recuperată suma de 20.000 de lei, despre care există indicii că a fost obţinută prin săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Elevul urmează cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” de la Câmpina din luna ianuarie a acestui an şi se află în practică la Poliţia Ştefăneşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău