incendiu-bucov.jpg

Un incendiu violent a izbucnit, în această dimineață, la un depozit de materiale plastice din localitatea Pleașa, comuna Bucov.

UPDATE Cauza probabilă a incendiului a fost o scânteie produsă de la un tocător de material plastic.

Vezi și Noi imagini cu incendiul puternic de la depozitul de mase plastice din Bucov

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă violent în hala unde unde sunt depozitate 300 de tone de materiale plastice, foarte inflamabile.

Flăcările au cuprins și clădirea de birouri, angajații fiind evacuați.

ISU Prahova intervine cu cinci autospeciale și 25 pompieri. 

În zonă se află și un depozit de 400 de litri de motorină.

Știre în curs de actualizare.

Imagini trimise de un cititor din zona incendiului:

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.