2015-04-27-11.36.53.jpg

După ce a vândut rețeaua Praktiker britanicilor de la Kingfisher, care dețin lanțul Brico Depot, omul de afaceri turc Omer Susli va deschide la Ploiești un magazin  sub brandul Homelux.

Potrivit zf.ro, noul magazin va fi deschis în Ploiești cel mai târziu în august anul acesta și va comercializa elemente de mobilier şi decoraţiuni interioare.

„În primii cinci ani, vreau să ajung la 20 de magazine. Investiţia într-un singur magazin, care cuprinde preţul terenului, construcţia şi primul stoc de marfă, este de aproximativ 15 milioane de euro“, a declarat Omer Susli pentru sursa citată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că până la vară, magazinul Praktiker din Ploiești se va închide deoarece  actualul proprietar, grupul britanic Kingfisher mai deține și lanțul de bricolaj Brico Depôt.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Astfel, magazinul Praktiker din Ploiești este un concurent direct al celuilalt din grup, ”Brico Depot”, situat vis-a-vis de DN 1. Salariaților magazinului Praktiker din Ploiești li se vor oferi ale ”oportunități de angajare”.

Înțelegem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri și le oferim sprijin în găsirea altor oportunități de angajare pe piața locală, dar și posibilitatea de a lucra în alte magazine Praktiker sau Brico Depôt”, a spus, recent, Adela Smeu, CEO al Brico Depôt România.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.