Se deschide un nou magazin la Ploiești

0
2015-04-27-11.36.53.jpg

2015-04-27-11.36.53.jpg

După ce a vândut rețeaua Praktiker britanicilor de la Kingfisher, care dețin lanțul Brico Depot, omul de afaceri turc Omer Susli va deschide la Ploiești un magazin  sub brandul Homelux.

Potrivit zf.ro, noul magazin va fi deschis în Ploiești cel mai târziu în august anul acesta și va comercializa elemente de mobilier şi decoraţiuni interioare.

„În primii cinci ani, vreau să ajung la 20 de magazine. Investiţia într-un singur magazin, care cuprinde preţul terenului, construcţia şi primul stoc de marfă, este de aproximativ 15 milioane de euro“, a declarat Omer Susli pentru sursa citată.

Reamintim că până la vară, magazinul Praktiker din Ploiești se va închide deoarece  actualul proprietar, grupul britanic Kingfisher mai deține și lanțul de bricolaj Brico Depôt.

Astfel, magazinul Praktiker din Ploiești este un concurent direct al celuilalt din grup, ”Brico Depot”, situat vis-a-vis de DN 1. Salariaților magazinului Praktiker din Ploiești li se vor oferi ale ”oportunități de angajare”.

Înțelegem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri și le oferim sprijin în găsirea altor oportunități de angajare pe piața locală, dar și posibilitatea de a lucra în alte magazine Praktiker sau Brico Depôt”, a spus, recent, Adela Smeu, CEO al Brico Depôt România.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău