piroman-calugareni-suspecti.jpg

De aproape o lună de zile locuitorii localității Călugăreni nu mai au liniște și se tem că vor sfârși arși de vii în propriile case. Din ajunul Crăciunului și până în prezent în Călugăreni au avut loc opt incendii, iar în fiecare caz pompierii au stabilit că focul a fost pus în mod intenționat.

Ultimul incendiu la o casă provocat intenționat a avut loc joi seară, iar potrivit ultimelor informații din rândul anchetatorilor nu mai este vorba de un singur piroman, ci de mai mulți. 

În prezent există un cerc de persoane bănuite în cazul incendiilor de la Călugăreni și trebuie precizat că un suspect din acest cerc de bănuiți a fost depistat, iar potrivit unor surse judiciare a fost internat într-un spital de psihiatrie. Este vorba de un bărbat care nu are domiciliul în Călugăreni, dar care lucra la o familie din localitate, unde în schimbul muncii prestate avea asigurat un acoperiș deasupra capului și o masă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ținând cont de acest aspect, munca polițiștilor este abia la început, în contextul în care joi seară o altă casă a fost din nou incendiată. În cauză a fost deschis un dosar penal de distrugere, iar cercetările sunt efectuate sub coordanarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.