accident-lipanestifdfdsfggfd.jpg

Un șofer care s-a urcat băut la volan a băgat în spital o mamă și doi copii în urma unui accident rutier care s-a produs pe trecerea de pietoni din spatele hotelului Prahova, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, femeia însoțită de doi copii cu vârste de 2 și 5 ani s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe o trecere de pietoni, moment în care a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat. 

În urma impactului atât femeia cât și cei doi copii au suferit traumatisme cranio cerebrale și au fost transportați la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul autoturismului a înregistrat o alcoolemie 0.82 la mie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză va fi deschis un dosar penal vătămare corporală din culpă, iar șoferul va trebui să dea socoteală polițiștilor pentru faptul că s-a urcat băut la volan. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.