petrom valeni

Poliția s-a sesizat din oficiu cu privire la situația neplăcută în care au ajuns mai mulți șoferi care au alimentat marți, 14 februarie, de la stația Petrom din Vălenii de Munte. 

 

Gafă la o stație Petrom din Prahova. Zeci de șoferi au rămas în pană de motor

Polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru neglijență în serviciu, iar la finalul anchetei vor stabili cine se face vinovat de această eroare și vor dispune măsuri în consecință. 

Vă reamintim că zeci, sau poate chiar sute de șoferi au rămas cu mașinile în pană de motor după ce au alimentat la stația Petrom de pe strada Ștefan cel Mare din Vălenii de Munte.

 

În urma verificărilor s-a ajuns la concluzia că în momentul alimentării tancurilor de pe platforma benzinăriei, din neatenție, șoferul cisternei a descărcat motorină în rezervorul destinat benzinei, iar clienții, chiar dacă au folosit pompele de benzină, și-au alimentat autovehiculele cu alt tip de carburant decât cel indicat de producător.

OMV Petrom și-a asumat situația precizând că a fost vorba de o eroare la alimentare și a început despăgubirea șoferilor afectați.