dana enache

Dana Enache, tânăra în vârstă de 23 de ani, înjughiată de iubitul său gelos în timp ce se afla în incinta cofetăriei Oli de la complexul Nord, s-a externat din spital și a revenit acasă. Rănile de pe corp s-au cicatrizat și nu îi mai pun viața în pericol, rămâne doar frica peste care va trece, probabil, mai greu.

 

Dana încearcă acum să-și refacă viața alături de părinții săi, de sora ei mai mică și de prietenii care au fost alături de ea în cea mai grea perioadă a vieții sale. Încearcă să uite coșmarul prin care a trecut exact în urmă cu o lună de zile și pare că se ghidează după un motto pe care l-a afișat chiar pe pagina sa de facebook.

"Dumnezeu te iubește și te va ajuta să treci peste toate, iar după ce timpul îți va cicatriza rănile sufletului, când inima ta va redobândi forță și curaj, îți va trimite o altă iubire, alți prieteni, alte șanse, alte drumuri de urmat, alte bucuri, alte mângâieri, alte visuri..."

Reamintim că la începutul lunii iulie, Dana Enache, angajata unei cofetării din cadrul complexului Nord din Ploiești a fost înjunghiată de prietenul, Cătălin Bădălău. Fata a fost salvată la limită, pentru că rănile provocate de iubitul gelos i-au pus viața în pericol.